Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uyuyoruz uyanıyoruz değişen bir şey yok

uyumayak o zaman artık

Kamaldeeen ya da Doku’yu kiralamayı denerim ben olsam.

Faes de gayet iyi potansiyel, Leicester gibi leş takımda sıçması onu kötü topçu yapmaz, uzun boylu, çabuk ve hamleli, öyle Nelsson gibi pozisyon bilgisi yüksek 22 yaşındaki denge stoperini 7ye bulamazsın şimdi.

Gerçi Nelsson geldiğinde 3 milyon etmeyecek adama 7 vermiştik şimdi de istesek de alamayacağımız Faes üç kuruşluk topçu olmuş, sadece fikir sahibi olan kitle için normal hareketler.

arda güler yetenek olarak aktürkoyla kıyaslanmaz. adamda 10 numara kabiliyetleri var bi kere. aktürk şu an oyun içi çok daha etkin elbette deneyimi, fiziği vs gereği ama arda güler 24 yaşına geldiğinde barcelonada oynayabilir, aktürk oynayamaz, fark bu.
Yaş olarak evet aralarında 6 yaş var.Ancak Kerem de dripling özelliği var Arda da bu yok Arda nin özelliği bilekleri iyi ve iyi ara pas atıyor bu çocuğun böyle mükemmel Barcelona da oynayacak ne gördünüz anlamıyorum.Baska futbolcuyu güzelleme yaparken bizi şampiyon yapan oyunculardan birtanesinin Kerem olduğunu unutmamak lazım ligde asist kralı oldu.Ardanin çok ekmesi yemesi lazım 18 yaşında potansiyeli var yok değil ama Barcelona felan ağır kaçar.

O değilde 30 dk az oynasa 5 milyona kaçıyordu. 17,5’a şükretmeliler; sözleşme en başından belliydi

Kamaldeeen ya da Doku’yu kiralamayı denerim ben olsam.

Faes de gayet iyi potansiyel, Leicester gibi leş takımda sıçması onu kötü topçu yapmaz, uzun boylu, çabuk ve hamleli, öyle Nelsson gibi pozisyon bilgisi yüksek 22 yaşındaki denge stoperini 7ye bulamazsın şimdi.

Gerçi Nelsson geldiğinde 3 milyon etmeyecek adama 7 vermiştik şimdi de istesek de alamayacağımız Faes üç kuruşluk topçu olmuş, sadece fikir sahibi olan kitle için normal hareketler.
Faes gayet iyi topçuydu. Belçika'da 2 3 maçına denk gelmiştim. Büyük liglere transfer olma potansiyelini fazlasıyla gösteriyordu. Bizim lig Premier League olmadığına göre burada kral ilan edilir.

Hasan Çam haberi getirdi şimdi uyanır tr medyası da

Mesaja ve saate bakmanı rica ediyorum

Screenshot_2023-06-15-08-25-04-199_com.android.chrome.webp

Arda boklamak ne ya cocuk iyi iste bu kadar da subjektif bakmayin oyle bi anlatiyolar ki recep niyazdan bahsediliyor sanki

Baskette bizi donlarında sallarlar. O başka seviye.

Biz Sırbistan gibi küçük bir ülke kadar sporcu yetiştirmede niye başarılı olamıyoruz, onu düşünmemiz lazım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Çünkü adamlar sporu salonda yapmıyor

Her mahallede neredeyse spor alanı mevcut tenis voleybol futbol basketbol vesaire

Yani sporu hayatın içine dahil etmişler

Adam evinden çıkıyor ve hemen mahallesinde spor yapabiliyor kısaca ciddi bir spor kültürü oturmuş durumda

Bizimkilerde koskoca ilçeye bir salon yapıp övünüyor

Sonra neden gelişemiyoruz

Son düzenleme:
Alex sandro , ziyech , icardi , blas , aubameyang , parades , doğan alemdar . Fitim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alman devlet kanali Derbiye Özel cok güzel bir belgesel hazirlamis. Belgeselin Ilk kisminda GS konusuluyor Stefan Kunz, Moritz Volz, Fatih Demireli röportajları var. Belgeselin son kisminda ZDF muhabiri nasil Galatasaray taraftarina evrildigine sahit olabilirsiniz.

Gercekten müthis bir Film olmus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt