Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Rtaş biraz daha güzel bir espri yap da gönül rahatlığıyla haha atayımHayır doğru
Icardi 10no
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtaş biraz daha güzel bir espri yap da gönül rahatlığıyla haha atayımHayır doğru
Icardi 10no
Fevkalade oyuncu. Marchisio'yu sever miydin. Onun gibi bi şeyNasıl topçu bilmiyorum da bunun kız arkadaşını takip ediyorum bir iki yıldan beri aşırı hoş kiz
bayılmakta idimFevkalade oyuncu. Marchisio'yu sever miydin. Onun gibi bi şey
-----------------livakovic--------------
boey-----nelson--abdulkerim----tsimikas
zaniolo--------torreira--fagioli---------kerem
---------------lo celso------------
---------------icardi-------------
olur,getir blası koyayım 11 eLo celso cöp, oraya Blas gelsin
ben emre geliyorumAslanım bi nöbet patlatıcan mı yakın zamanda. Kuruduk
Berbattı tek kelimeyle. Bazı maçlarda ön libero da oynadı. Ama genel olarak takıma katkısı yok denecek kadar azdı. Hele Nelsson ile kıyas bile kabul etmez.PLi daha cok takip edenler Robin Koch nasil oynadi bu sene? Herif Freiburg'da gayet saglam di. Leedsin PL'den düsmesi sayesinde, bedavaya transfer olabiliyormus. Nelssonu +20 milyona satip bunu belese ceksek nasil olur? Stopere harcamadigimiz parayi, belki baska pozisyona gömeriz.
?Galatasaray Sergio Ramos ile anlaşmak üzere.Toni Kroos Galatasaray'ın kaptanı olacak.Joao Felix'i kiralayabilirler.İcardi bitti.İcardi Galatasaray'ın futbolcusu artık
![]()
Bugüne kadar salladıklarının yarısı bile tutmadı. Hala sallıyor.Galatasaray Sergio Ramos ile anlaşmak üzere.Toni Kroos Galatasaray'ın kaptanı olacak.Joao Felix'i kiralayabilirler.İcardi bitti.İcardi Galatasaray'ın futbolcusu artık
![]()
Avci ibfk ya gider.Dzeko ve Ryan Kent fb'de (zeki uzundurukan)
Avci fenerin basina gececek (zeki u.)
fatih terim milli takimin basina gececek (zeki u.)
Sergen gelir BenceDzeko ve Ryan Kent fb'de (zeki uzundurukan)
Avci fenerin basina gececek (zeki u.)
fatih terim milli takimin basina gececek (zeki u.)
Galatasaray Sergio Ramos ile anlaşmak üzere.Toni Kroos Galatasaray'ın kaptanı olacak.Joao Felix'i kiralayabilirler.İcardi bitti.İcardi Galatasaray'ın futbolcusu artık
![]()