Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.903
- 94.960
- 4.978
eğer fırsat transferleri çıkmazsa alacağım topçular miço kıvamında olacaktırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantikli degil.Bakın görün bu Prens Selman bu fon işinin kararını bi anda vermedi ortada acayip büyük bir oyun var bence acaba Real Madrid Başkanı Perez bu işin neresinde ortaya çıkacak merak ediyorum.
Avrupa Super ligi projesini başka yollar ile elde etmeye çalışıyor olabilir mi?
Düşünsenize tüm yıldızları Arabistan'a topluyor ve FIFA hiç bişey yapamıyor ve bu ligin yatırımcıları Arap sermayesi...
Kafamda büyük oyunlar büyük kurgular...![]()
çalışmalarımın ardından sonucu size aktaracağımSenin ön dörtlün ne olur peki
?eğer fırsat transferleri çıkmazsa alacağım topçular miço kıvamında olacaktırlar.
İşte buna haha atılırRtaş biraz daha güzel bir espri yap da gönül rahatlığıyla haha atayım
gizli ortak olabilirler mi?Avrupa Süper Liginin yatırımcısı ABD'lilerdi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih Terim Al Ahli yapsa nasil olurArap tarafı TD'lere de el atmış. Gerard bir Arap takımı ile anlaşmış. Al Hilal de Allegri'ye 10 imza 20 milyon da yıllık önermiş.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o da doğru ama bi anda dünya liginin şaftı kaydı bu araplar yüzündenMantikli degil.
Benzema yi kaybettiler bir kere. Simdi deli gibi forvet ariyorlar. Modric ve Kroos gelen teklifleri reddetti.
Böyle bir senaryo olsaydi seve seve giderlerdi diye düsünüyorum
ONURUMMM vizyonun Beni bazen sasirtiyorAraplar yakında şampiyonlar ligine de ücreti mukabilinde dahil olur
Heyecanla bekliyoruzçalışmalarımın ardından sonucu size aktaracağım
özelden
hayırdır abi niçeyi mi alacaztransferlere biraz felsefi, antropolojik, sosyolojik yaklaşmamız gerekir
Ben yazayım sen oyna KemalimONURUMMM vizyonun Beni bazen sasirtiyor
Her zamanki gibi talisca ile bismillah dedi duyumcularYürüyusteyim.duyum var mi acep