- 18 Mayıs 2011
- 53.522
- 57.535
- 4.613
Abumeyank hayirli olsun beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forsbergPapu Gomez Atalanta versiyon yok mu ya
Harbi Leipzig emeklilik yaşı 25 değil miydi ya bu adamı gömecekler hala yollamadılar bir yereforsberg
Bunu Chelsea mcdonaldsi da juve sokacak mükemmel kombo
Geçen sezon mertens falan geldi hadi o iş ahlakı olan adamdı da aubameyang harbiden toprağının atılmasını bekliyorkıçının kılı kadayıflara gidiyoruz. yeni sezonda büyük sıçış var beyler hazır olun
Adamın koşarken ki dengesi bile kötü düşün artık.Gedson bundan 10 gömlek iyidir.Bu ne yav Fenere yapılan savunmalı yapmışlar. Bizde olsa bu herife 10 kişi aynı anda basar. Yürüye yürüye gitmiş kaleye
Jorginho'yu yalandan 5 milyona alsak güzel olmaz mı ya

angelinho ile paketHarbi Leipzig emeklilik yaşı 25 değil miydi ya bu adamı gömecekler hala yollamadılar bir yere
Maaşının büyük kısmını Chelsea verecekse ben alınmasında sakınca görmüyorum zaten yedek santrafor olur, gomis gibi.
Zor kirvem ya o adama çok para isterler, Forsberg de takımdaki abi profili heraldeangelinho ile paket
misler misi
Üstad senin olduğunu bilmiyordum kusura bakmaRaporluyorum Gökhan bana hayvan demeyecektin