- 9 Ocak 2014
- 33.162
- 9.458
- 1.538
Profil resmindeki balonu kaldır barisfakgsdfkgdjnsd
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profil resmindeki balonu kaldır barisfakgsdfkgdjnsd
Yine en aklı başında adamdan en düzgün yorum gelmiş. Ndombele veya Franck Kessie düşünülmeli.Orta sahaya aradığımız oyuncu net olarak Tielemans'tı maalesef olmadı, McKennie fena değil ama soru işaretleri var keza Paredes içinde oyuncu kalitesinden bağımsız Torreira ile tam oturtamıyorum ikili olarak. Mesela formda bir Ndombele ideal olabilir ama onunda şartları çok zor olur. Pape Sarr fena gözükmüyor ama direkt katkı sağlar mı emin değilim pek. Orta sahaya hem dinamik hemde pasör bir isim bulmamız gerekiyor bence acele etmeden en doğru oyuncuyu bulsak iyi olur. İlk aşamada Torreira-Oliveira ve alternatif olarak Midtsjö ile Berkan yeterli olur. Öncelik santraforda olmalı şu noktada.
Şampiyonluktan hemen sonra tatilden önce kutlamışlardır bence. İcardi ailesiyle beraberMusleranın doğum günü videosu yeni mi?
Bunun da son erden timur yalanlama seansından sonra morali düştü gibi çok haber alamıyor galiba birkaç gündür fazla yuvarlak konuşuyor
reis tuvalete gittin misabah arabayı taşa sürttüm parkda
otoyolda 25 kmh hız sınırı aştım yakalandım 90 euro ödedim
şantiyede dizimi kestim baya derin
başka bir şantiyede müşteri ile tartıştım
arabayı yıkadım kulun biri 1 kg bok sıçtı
yüklü bir fatura ödemem lazım o bugün postayla geldi
bugünü sanırım sadece iyi bir icardi haberi kurtarabilir
Buna cezayı kesmiş olabilirler.Bunun da son erden timur yalanlama seansından sonra morali düştü gibi çok haber alamıyor galiba birkaç gündür fazla yuvarlak konuşuyor
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gusül tavsiye ederim.sabah arabayı taşa sürttüm parkda
sadaka vermen gereksabah arabayı taşa sürttüm parkda
Sadakaları açıkta verirseniz ne iyi; fakat gizleyip fakirlere verirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. O, günahlarınızdan bir kısmını bağışlar. Allah, yaptıklarınızdan haberi olandır.sadaka vermen gerek
Katılıyorum ama sorun şu geçen sezon sadece tek maçta görev yaptı, sakatlıktan nasıl döndü bu çok önemli bir de Dubois'anın akıbeti Mert konusunu belirleyecek.İtalyada sassuolo taraftarı olduğum için söz bana düştü sanırım. Kendisinin ekibimize faideli olacağı kanaatindeyim, dribblingleri ve half space koşuları bizim ligin temposu düşünüldüğünde ezber bozabilir.
Sadakaları açıkta verirseniz ne iyi; fakat gizleyip fakirlere verirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. O, günahlarınızdan bir kısmını bağışlar. Allah, yaptıklarınızdan haberi olandır.
Forumdaki bana. Şu kadar yuro ateşle diyen bir renktasimiza yardım et. Seni ancak bu kurtarır. Bu arada geçmiş olsun kardeşsabah arabayı taşa sürttüm parkda