Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kaleci için Doğan daha mantıklı bu arada.
Günay şu an daha iyi kaleci olabilir ama maximumuna ulaşmış bir oyuncu.
Doğan ise daha 20 yaşında, bakarsınız dikiş tutturur ve Muslera sonrası kaleye geçer. Bu işler hiç belli olmaz.
Olması gereken zaten Doğan umarım olur. Muslera ile beraber gelişim gösterir ara ara döne döne oynarlar.

Rashica ile benzer bir profil aranıyorsa Saelaemakers ile de ilgilenilebilir. Milan yollarını ayıracakmış.

Bu Aubameyang çok gevşek bir tipe benziyor, yaşı da olmuş 33. Hiç istemiyorum, inşallah hedefteki asıl isimler olur da buna kalmayız.

ben gidiyom allaha emanet

belcikanın 10 numara wonderkidi luca oyen diye biliyorum. bu charlesi duymadım. fiyatı da baya yuksekmis ilginc.
Belçika liginin içinden geçti bu sonra 30 üstüne Milan aldı ama hiç bekleneni veremedi. 30 verilme sebebi fiziğine göre tekniğinin çok iyi görünmesiydi. Belçika liginde istatistik kasan ve diğer ligte hiç iş yapamayan oyunculara soğuk bakıyorum eski Fb'li Frey'in Belçika'da yaptığı istatistikleri görünce.

Olması gereken zaten Doğan umarım olur. Muslera ile beraber gelişim gösterir ara ara döne döne oynarlar.
Kaızmcan ve Abdülkerim dışında Türkiye'den transfer yapmadık. Doğrudan 11'e, diğeri potansiyelli ve ara sıra oynayan sol bek. Yurt dışından Müldür, Doğan ve Rıdvan'ı alırsak şaşırmam. Türkiye içinden ıvır zıvır alacağımızı sanmıyorum. Ölücü heriflere para kaptırmama eğilimi ön planda olabilir.

Kaızmcan ve Abdülkerim dışında Türkiye'den transfer yapmadık. Doğrudan 11'e, diğeri potansiyelli ve ara sıra oynayan sol bek. Yurt dışından Müldür, Doğan ve Rıdvan'ı alırsak şaşırmam. Türkiye içinden ıvır zıvır alacağımızı sanmıyorum. Ölücü heriflere para kaptırmama eğilimi ön planda olabilir.
Rıdvan gelmemeli fizik yapısı uygun değil Kazımcan yeterli olur Ama imkan varsa Doğan fena olmaz potansiyeli var Muslera ile gelişimine başlayabilir. Mert Müldür konusunda da emin değilim olursa iyi olabilir ama sakatlıktan dönüşü zaman alır 11 olarak düşünmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt