- 26 Ocak 2021
- 35.328
- 33.953
- 2.233
Talisca bize gelmez
Bu hıyar bizim karakter testini geçemez ki gelsin yav. Herifte karakter namına bir şey yok çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca bize gelmez
İmza parası?Dembele gelsin bonservissiz maaşı çok koymaz. CL elemeleri için adam lazım
ne soruyorlar karakter testinde?Bu hıyar bizim karakter testini geçemez ki gelsin yav. Herifte karakter namına bir şey yok çünkü.
Erden başkana sorman gereken bir soru bu sayın amad.ne soruyorlar karakter testinde?
Bizim ilgilendigimiz sezon 18 veya 19 yaşında olduğunu hatırlıyorum.Dembele 26 yaşındaymış bence 31-32 sanıyordum bu herif yıllardır oynamıyor mu nasıl halen 26 ya
Normalde bonservisli olarak alsan 10m verirsin. Örnek Mohammede 5 icardiye verirsek 10 diagneye 10+bonuslar verdik.İmza parası?
erken ünlü olduDembele 26 yaşındaymış bence 31-32 sanıyordum bu herif yıllardır oynamıyor mu nasıl halen 26 ya
Dembele 26 yaşındaymış bence 31-32 sanıyordum bu herif yıllardır oynamıyor mu nasıl halen 26 ya