- 9 Temmuz 2017
- 1.041
- 806
- 1.273
İcardi ve Weghorst gibi maliyetli iki ismin aynı anda olacağını düşünmüyorum. Ancak maç sıkıştığında bu ikiliyle çift forvete dönsek açamayacağımız savunma yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa takımları ile baş edebilmek için bence önemli mevkilerin as oyuncusuda rotasyon oyuncusuda son derece kaliteli olmalı. Artık başarı için maliyet dusunmemek lazım.İcardi ve Weghorst gibi maliyetli iki ismin aynı anda olacağını düşünmüyorum. Ancak maç sıkıştığında bu ikiliyle çift forvete dönsek açamayacağımız savunma yok
Allah yazdıysa bozsun kardesWeghorst mu geliyo ?
Sen yalan konuşmazsın
![]()
Cesare Casadei - Oyuncu profili 25/26
Cesare Casadei, 23, İtalya ➤ Torino FC, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 10 Oca 2003, Ravenna, İtalyawww.transfermarkt.com.tr
uyanmadan mi? renktas magaradan cikmissin h.oU21 macini izliyorum
Juve den kenan yildiz iyi topcu,baskalari uyanmadan transferi icin ugrasmak lazim
Weghorst diyince duyum veriyosun sandıkAllah yazdıysa bozsun kardes
Ben duyum vermem bilgi veririmWeghorst diyince duyum veriyosun sandık
Orhan uluca paredesi çok övdü, torreira-paredes taş gibi olur ileri hattını rahatlatır diyordu.Bu gidiste Torreira-Paredes yapacaz gibi
Başarılaryarın aytye gireceğim rtaşlar başarı diler misiniz :sarıkalp::kırmızıkalp:
yarın aytye gireceğim rtaşlar başarı diler misiniz :sarıkalp::kırmızıkalp:
Zaniolo için 32.5 m teklif edildiği duyumu sana da geldi demekbir duyumum var
Başarılar kardeşim. Allah gönlünden her ney geciyorsa sana versinyarın aytye gireceğim rtaşlar başarı diler misiniz :sarıkalp::kırmızıkalp: