Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yauv ciddili duyum ama transfer değil baya komik bir soğüş duyumu biraz geçmişten

biz bu diagneyi aldık ya kpaşadan 13 milyona

biz cinere toplam 5 milyon ödemişiz cash ilk transfer olduğunda
sonra şampiyon oluncada 1250 ödemişiz
yani toplamda yarısını ödemişiz

araya birilerini sokmuşuz gerisini ödememişiz, cinere paranın peşini bıraktırmışız

kpaşanın bize tavrıda bu yüzdenmiş bizi kazıkladılar demişler :)

aa genel kurulda diagne olayı bildiğiniz gibi değil gsnin menfaatleri için bu konuyu deşmeyin demişti bu yüzdenmiş
kırk yıl düşünsem böyle senaryo aklıma gelmez helal olsun yav kolpa da olsa başarılı

Rashica için Norwich çift hanelerde bonservis istiyorsa daha uyguna Tete'yi çekmek çekerdim. Shaktar'la sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış. 5-6 milyon euroya bağlanır. 2000 doğumlu, satma ihtimalimiz de yüksek

1687036331907.webp

:ayyas:

Alex Sandro'nun son durumunu görmek için geçen izlediğim maçta Mckennie dikkatimi çeken oyunculardan biri idi ki bunda bok gibi Juve kadrosu etkendi elbette. Düşününün o kadar bok gibi bir kadro var ki Mckennie dikkatimi çekiyor.
Neyse işte, hatta açıp kimmiş bu eleman diye bakmıştım, ABD'li olduğunu öğrenince şaşırmıştım.
Ortalama 3-4 maçını izlemek lazım en az. Ama TM değeri olsun, Leeds 25 milyon iddiaları olsun o paraları asla edecek bir topçu gibi durmamıştı.
Tempolu, git geli seven bir oyuncu idi ama lan ne hareket yaptı dedirten 1 an olmamıştı 90 dk'da.
Berkan'ın biraz daha basıp gidebilen versiyonu gibi bir şeye benziyor.

Ciner paranın peşini bıraktıracağımız tarzda bi adam değil kimse kimseye 6-7 milyonu bırakmaz

Abdürün yönetime girme çabası olduğu konuşuluyo bu aralar ve en büyük tepki çeken hareketi falcaoyla diagne konusu.Bu kolpaları saldırıp tansiyonu düşürüp tepki çekmemeyi kovalıyodur

Kolpaya gelme
Monacospor gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt