- 6 Eylül 2014
- 94.568
- 65.253
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey ve Nelsson için konuşulan rakamlar düşünüldüğünde 20-25’e sattığın bir oyuncunun ikamesini 4-5’e çözeriz diye düşünmek yerine 8’e falan çözmeye çalışırsan adam bulunur diye düşünüyorum. Elbette CL kalitesine bir anda yaklşmayacaktır ama Süper Lig özelinde sorun yaşamayız. Icardi kilit transfer bence. Onun dışında upgrade edebileceğimiz çok net bir sol bek bölgesi var ki iyi bir takviyeyle oyunumuzu önemli ölçüde geliştireceğini düşünüyorum. Beklerden oyun kurarken ve hücum katkısında takımı sıkıntılı buluyordum.Boey nellson ve icardi bu sene olmazsa epey güç kaybı olacak, elbette yerine adamlar gelecek ama bence kadro geçen seneki kadar güçlü olmayacak, belki daha derin olabilir
3N ?geçen hafta
yok
Huzura erenleryok
erenler
Bu sene en kötü transfer sürecini muhtemelen beşiktaş geçirir gibi duruyor. Ellerinde satabilecek tek oyuncu Gedson var onunda %50 bonservisine sahipler 20'ye satılsa sadece 10 m euro bütçe açabiliyorlar onu satsalar yerini dolduramazlar. Muhtemelen seneye rotasyonları yine dar olacak hem Avrupa hem ligi aynı anda götüremezler.
Derme çatma bir şeyler uydurup hocaya güvenerek sezona gireceklerdir. İngiltere'den kiralık 2-3 adam gelir.Bu sene en kötü transfer sürecini muhtemelen beşiktaş geçirir gibi duruyor. Ellerinde satabilecek tek oyuncu Gedson var onunda %50 bonservisine sahipler 20'ye satılsa sadece 10 m euro bütçe açabiliyorlar onu satsalar yerini dolduramazlar. Muhtemelen seneye rotasyonları yine dar olacak hem Avrupa hem ligi aynı anda götüremezler.
Jk şanslı takım, yine kiralık falan düşürürler fena olmayan birilerini.Bu sene en kötü transfer sürecini muhtemelen beşiktaş geçirir gibi duruyor. Ellerinde satabilecek tek oyuncu Gedson var onunda %50 bonservisine sahipler 20'ye satılsa sadece 10 m euro bütçe açabiliyorlar onu satsalar yerini dolduramazlar. Muhtemelen seneye rotasyonları yine dar olacak hem Avrupa hem ligi aynı anda götüremezler.
Carlo Ancelotti Brasil’in başına geçmiş. 2024’ten itibaren.
Jorge Jesus:
Türkiye’deki transfer paralarının çoğu ödenmiyor bu mevzuyu bilmem de.Ciner paranın peşini bıraktıracağımız tarzda bi adam değil kimse kimseye 6-7 milyonu bırakmaz
Abdürün yönetime girme çabası olduğu konuşuluyo bu aralar ve en büyük tepki çeken hareketi falcaoyla diagne konusu.Bu kolpaları saldırıp tansiyonu düşürüp tepki çekmemeyi kovalıyodur
Kolpaya gelme
Arap baharı yükleniyor jesus'a senelik 20 milyondan falan.
Bu 3'lü olsa direk gruplara kalma ihtimalimiz %98 olur. Şampiyonlar ligi gelirleri inanılmaz önemli olacak 25 m euro kur 30 olsa 750 m TL'lik inanılmaz bir giriş parası var. Üstüne kazanılan maçlara 3.3 m euro para veriliyor 2 maç kazansak 6.6 m euro 180 m TL'ye yakın bir para yapar bizim Türkiye'de şampiyon olan takımın yayın gelirleri kadar parayı 2 maçla kazanırız. Hem oyuncuların ekstradan piyasa yapıp +3-5 m euro üzerine değer katması var.Ön eleme’ye kadar sol bek,rashica ve Icardi transferi gerceklessin
Gerisi benim icin önemli degil
Degerli bir kadromuz var,bu kadro’yu bir arada tutmak benim icin transfer basarisi dir