Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bende sizlerden özür diliyorum.merkür-jupiter etkileşimini görünce dedimki cok transfer haberi olur ve taraftar coskulu olur ama fb kongresinden ötürü bi iletişim trafigi olmuş,ondan eglence cıkmıs:(nerden bileyim fbnin cosku yaratacagını
Koyim Merkür Jüpiter etkileşimine

valla bende sizlerden özür diliyorum.merkür-jupiter etkileşimini görünce dedimki cok transfer haberi olur ve taraftar coskulu olur ama fb kongresinden ötürü bi iletişim trafigi olmuş,ondan eglence cıkmıs:(nerden bileyim fbnin cosku yaratacagını
Geçen seneki şampiyonluğumuzu bilen astrolog karı iki sene fener olcaka demiş. Sen ne diyorsun Sergen?

Geçen seneki şa sampiyonluğumuzu bilen astrolog karı iki sene fener olcaka demiş. Sen ne diyorsun Sergen?
onun bütün yalanlarını ortaya cıkardım.etkileşim manyagı olmus o,nisanda da basaksehir seneye sampiyon olacak demiş.böyle bi yalancı

meral çolak rezil ettim onu,burda yalanları

Son düzenleme:
Icardi konusu bir an cözülmesi gerek, yoksa haftalarca geliyormu gidiyormu diye pesinde kosarsak diger firsatlardan oluruz.

En fazla iki hafta süre tanilmali, bizim verecegimiz rakam bu , kaliyorsan kal gidiyorsan git denilmeli. Bu is son haftalara kalirsa adam akili forvet bulamayiz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Icardi konusu bu kadar kısa sürede bitmez, bitse bile bu adam kampa felan katılmaz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

huaaaaaaaaaa

Durumunu sordu dan daha büyük bir palavra başlangıcı yok. Ne demiş chelsealiler burhan yaklaşık 40 milyon civarına city e gideceğini mi

Maddison ve kovacic mi :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

joao felix 4 milyon kiralama ile gelse 1.5 sezon kiralık,kötü olur muydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt