Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.442
- 7.286
- 1.298
Ben geçen yazdım.Mckkenie=Ortasaha ömer bayram.Alex Sandro, McKennie sofifa’da aratınca taraftar yorumları yetiyor bile. Herifler kendi Ömer Bayram-Taylan’larını çakma derdinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben geçen yazdım.Mckkenie=Ortasaha ömer bayram.Alex Sandro, McKennie sofifa’da aratınca taraftar yorumları yetiyor bile. Herifler kendi Ömer Bayram-Taylan’larını çakma derdinde
Muhtemelen bu da gidecek. Kariyerinin sonu geldi fazlasıyla para kazanmak ister.
görüntü sahte.gercegi yanıstmıyor haberlerBen kalsın derim de genel görüntü pek öyle değil.![]()
Muhtemelen Milan 23 + De kaelektstee denen velet teklifini yaptı.
rebic ve origiyi de parayla satacaklarmısMilan bize hem €23m hem de daha bir yil once €35m yatirim yapmis olduklari heyecan verici bir genc yetenegi vermez
Takasta Gabbia, Ballo-Toure, Florenzi, Bakayoko, Adli, Rebic, Origi gibi coplerini onermislerdir
Veren cikarsa satarlar Sergen. Rebic denen adam futbolu birakti. Origi ise Diagne'nin yarisi kadar topcu degil. Rovella videolarina baktin mirebic ve origiyi de parayla satacaklarmıs
Muhtemelen bu da gidecek. Kariyerinin sonu geldi fazlasıyla para kazanmak ister.
sabah bakayım,hatırladım isminiVeren cikarsa satarlar Sergen. Rebic denen adam futbolu birakti. Origi ise Diagne'nin yarisi kadar topcu degil. Rovella videolarina baktin mi
besıktasGalatasaray 8 milyon avro
Arabistan 35 milyon avro veriyor
Hangisine gidersin , showsuz.
3 yil sözleşme
35imi alırım hacı senelik samimi söylüyorumbesıktas
Fakirik çünkü.Sabah uyanıp oraya buraya gidip tatil yapayım diye bir durumumuz yok zaman geçiriyoruz burada.abi niye uyumuyonuz siz
Ben daha çok Ozan Tufan'a benzettim mckkenie'yi.Ben geçen yazdım.Mckkenie=Ortasaha ömer bayram.