Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler hep efendi olcam diye fırsatları kaçırıyo. Alacaksin kendi oyuncularını önden. Bak fener bjk transfer yapmak zorunda. Alacakları her oyuncuya girip fiyat yukselteceksin. Köpek gibi aglarlar

Nantes'in opsiyonu kullanmak istemesi gayet normal ben bekliyordum zaten. 11 gol 4 asistlik performans Lig 1 için hiç kötü değil ki adamı zaten oynatmadılar çok, sonradan girdiği maçlar da fazlaydı. Yani Nantes sadece opsiyonu kullanıp hiç oynatmadan direk satabilir.

Ben asıl böyle bir hareketi Pisa'dan bekliyordum. Morutan gayet iyi sezon geçirdi, ben opsiyonu kullanıp Seri A'ya direk satarlar diyordum yapmadılar. Morutan iyi oyuncu her türlü biz de kullanabiliriz.

Şöyle bakınca aslında Fatih Hoca döneminde çok da kötü transferler yapılmamış. MM satılıyor, Morutan satılabilir, Nelson ve Sacha gayet yüksek bedellere gidebilirler. Sadece Cica var ona da bu sene bakmak lazım. Düşük maaşlı potansiyeli genç oyuncudan zarar gelmediğini her türlü görmüş olduk. Zamanında Bruma'yı yüksek bedelle almamıza rağmen satabilmiştik gayet iyi rakama. İsmini hatırlamadığım İspanyol orta saha aynı şekilde. Yani genç oyuncuya yatırım iyidir. Umarım yönetim bu durumu göz önünde bulundurur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt