Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdinç Görkem: "Icardi hakkında çıkan asılsız haberler Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki tarafından ortaya atıldı."
Korkunun ecele faydası olmadığını bir kere daha söyleyelim yine ifb ye golleri saplamaya devam edecektir inşallah.

Bence yönetim 30 vs gelirse Zaniolo'yu satmak istiyor.

Oradan gelecek para ile diğerlerini tutup, kadroyu tamamlayacaklar Icardi, Paredes, sol bek ve kaleci ile.

Ama şöyle bir ters durum var.

Zaniolo= Gitmek istemiyor 1 sene daha
Nelsson= Geçen sene zor tuttuk bu sene gitmek isteyecektir yine
Boey= Nelsson kadar kesin olmasa da en fazla 1 yıl daha ikna edilebilir

Benim anladığım bizim teknik heyet ve yönetim

Nelsson, Torreira'ya vazgeçilmez bakıyor, ikisi gitmek istiyordu biri vazgeçti, diğeri için yoğun ikna süreci gerekecek. O sırada Boey'i de bu ikisi kadar olmasa da 25 falan gelirse satalım kafasına girebilirler.

Şahsi fikrim sezon öncesi stoper değiştirmek şu havuzda en kötüsü.

Boey'i elden çıkartıp

Muslera
Nelsson
Sağ Bek
Sol Bek
Dubois
Torreira
Orta Saha (Renato, Paredes vb.)
Oliveira
Rashica
Zaniolo
Mertens
Icardi
Forvet (Dembele vb.)

yapılmak istenebilir.
Böyle işleyen bir stoper tandemi bulmuşken bozulmasına ben de karşıyım aslen ama Nelsson'u tutmak Boey'ye göre daha zor olacaktır diye düşünüyorum maalesef. Sözleşmesinde iyileştirme yaparsak Boey ile kontrat yenileyip serbest kalma maddesi ekleyebiliriz bence.

Nelsson ise öyle daha yüksek maaşla "kandırılacak" biri değil gibi geliyor bana, epey idealist birisi. Sezon biterken demiştim Nelsson, Boey, Torreira üçlüsünden en az birinin hatta ikisinin satılacağını düşünüyorum diye.

Bu üçlüden ne olursa olsun kim kalsın diye sorarsan ben Torreira derim, Nelsson'un gidecek olmasına çok ama çok üzülecek olsam da. Torreira gibi birini bulmak Nelsson gibi birini bulmaktan daha zor bence. Kötü bir orta sahanın takımımızı negatif anlamda ne kadar etkilediğine çokça şahit olduk son senelerde. Orta sahan kötü oldu mu bu hem defansı hem de ofansı direkt aşağı çekiyor. Takımın kalbi hatta beyni adeta.

Artık önümüzdeki süreç ne getirir bilemiyorum ama ben Nelsson'a gitti gözüyle bakıyorum haftalardır. O yüzden benim için önemli olan soru Boey ve özellikle Torreira.

Nelsson keşke kalsa kaptanlık inan çok yakışırdı kendisine.

Herkes Nelson 20veya 25 civari gitcek diyo ama icimden bi ses anca 12 ye gidicek diyo

İcardi'nin araplara transferini şikeciler pazarlıyor gibi geliyor bana.Muhtemelen alamayacaklarını bildikleri için en azından bizim almamamız için her türlü pisliği yapıyolardır menajerler aracılığıyla.

yunusun ligde 4 asisti varmıs,eger biraz özgüvenli olsaydı 10 asistle tamamlardı direkt sezonu,atacagı gollere girmiyorum bile.seneye insallah

Ryan Kent fena değil. Ne kadar verdiler acaba. Bunlar Dzekoyu da açıklarlar. Bizle haberlerinin düşmesini bunu bağlıyorum

Böyle işleyen bir stoper tandemi bulmuşken bozulmasına ben de karşıyım aslen ama Nelsson'u tutmak Boey'ye göre daha zor olacaktır diye düşünüyorum maalesef. Sözleşmesinde iyileştirme yaparsak Boey ile kontrat yenileyip serbest kalma maddesi ekleyebiliriz bence.

Nelsson ise öyle daha yüksek maaşla "kandırılacak" biri değil gibi geliyor bana, epey idealist birisi. Sezon biterken demiştim Nelsson, Boey, Torreira üçlüsünden en az birinin hatta ikisinin satılacağını düşünüyorum diye.

Bu üçlüden ne olursa olsun kim kalsın diye sorarsan ben Torreira derim, Nelsson'un gidecek olmasına çok ama çok üzülecek olsam da. Torreira gibi birini bulmak Nelsson gibi birini bulmaktan daha zor bence. Kötü bir orta sahanın takımımızı negatif anlamda ne kadar etkilediğine çokça şahit olduk son senelerde. Orta sahan kötü oldu mu bu hem defansı hem de ofansı direkt aşağı çekiyor. Takımın kalbi hatta beyni adeta.

Artık önümüzdeki süreç ne getirir bilemiyorum ama ben Nelsson'a gitti gözüyle bakıyorum haftalardır. O yüzden benim için önemli olan soru Boey ve özellikle Torreira.

Nelsson keşke kalsa kaptanlık inan çok yakışırdı kendisine.

Üçü birden kalsın o kadar çok istiyorum ki gerekirse 2-3 transfer az yapalım.

Satılacaksa da CL gelirini alıp Eylül'e doğru gitse keşke.

En azından dediğin gibi Boey,Torreira ve İcardi kalır umarım.

Defansa Nelsson giderse yine o kadar dengeli birini bulabilir miyiz sanmıyorum.

O olmayınca Boey ve Abdulkerim'in de performansı oldukça vasat görünüyordu açıkçası.

Oyun stilimize cuk oturuyor. Bence Torreira ile yeri dolmayacak iki isimden biri şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt