Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Dembeleciler dembelenin most mohamedden fazlasını söylesin bende tamam gelsin diyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi A sınıfı maaşı 6-7mAdamlar buraya yüksek maaş işin geliyor. İmza parası dediğin direkt bonservis kadar değil. Gelecek sene Araplar dembeleyi istese 4m bonservise bırakacak mısın
İcardi transferi 1ay daha sürer.İcardi olmadı o zaman
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
At yalanı sevsinler inanani zatenÖmer Faruk Özcan: "Galatasaray, Talisca için teklifini iletmişti. Durum daha da ciddi boyutta. Gelecek sezon Talisca’yı kiralık olarak Galatasaray’da izleme ihtimalimiz yüksek görünüyor."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Servera yeni karakter mi geldi kim bu?Ömer Faruk Özcan: "Galatasaray, Talisca için teklifini iletmişti. Durum daha da ciddi boyutta. Gelecek sezon Talisca’yı kiralık olarak Galatasaray’da izleme ihtimalimiz yüksek görünüyor."
Kandırmayın ulan bizi söverimÖmer Faruk Özcan: "Galatasaray, Talisca için teklifini iletmişti. Durum daha da ciddi boyutta. Gelecek sezon Talisca’yı kiralık olarak Galatasaray’da izleme ihtimalimiz yüksek görünüyor."
Ömer Faruk Özcan: "Galatasaray, Talisca için teklifini iletmişti. Durum daha da ciddi boyutta. Gelecek sezon Talisca’yı kiralık olarak Galatasaray’da izleme ihtimalimiz yüksek görünüyor."
+10 vardır rahatDembeleciler dembelenin most mohamedden fazlasını söylesin bende tamam gelsin diyim
bu adamın yerine aynısını gidelim bonservis verelim desek en az 10m Euro isterler diyorum var mı buna itirazın?Icardi A sınıfı maaşı 6-7m
Dembele B- sınıfı 4m olmaz. En fazla 3 olur.
Bırakıp bırakmamak değil mesele. Sabahtan beri bedava bedava diyorsun.
Çöp ilan edildi diye hatırlıyorum. PTT ligi ayarında bir oyuncu.Şu fenerin eski vonderkidi Ömer Faruk beyaz ne alemde bilen varmı. Rotasyonda iş yapabilirmi.
Şu fenerin eski vonderkidi Ömer Faruk beyaz ne alemde bilen varmı. Rotasyonda iş yapabilirmi.
İki ismi de geçmişte açıklamıştım mesajlarıma bakabilirsin.lan bitmek üzere olan dembele ve paredes olmasın
Gelmezse z barla dayak yersinİki ismi de geçmişte açıklamıştım mesajlarıma bakabilirsin.
Biri Arap colerinden gelmiş. Ötekisi Avrupa futbolunu yalamış yutmuş. Mustafa benim nezdimde takozun esdegeridir. Nantes alaydi harika olacaktı. Sudilere pazarlarsak süper olurDembeleciler dembelenin most mohamedden fazlasını söylesin bende tamam gelsin diyim