Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Özellikle orta sahada görüştüğümüz çok iyi konuştuğumuz transferlerimiz var. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak istiyorsak, bazı transferleri yapmalıyız."

"Talisca listenizde mi?"

Dursun Özbek: "Geniş bir listemiz var. 12-13 kişilik bir liste.""

Dursun Özbek: "Talisca listemizde yok"

Emre kaplan yine patladi

bu adam neden hala A Sporda calisiyor

Talisca benim bilgim dahilinde yok erdenin kapalı listesinde varsa bilmiyorum dedi Yine prim yapmış her zamanki gibi prim.exe

kiraya giden futbolcularımızın hiçbirine talep yokmuş
hepsi geri dönüyormuş

paredes ndombele lo celso bisouma blas renato sanchez wijnaldum joao felix

hangisi lan

lan sanane adam kaçta yatmış kaçta kalkmış lannnnn

biraz daha tatil ve birkaç milyoncuk daha verirsek icardi geliyo ha

Fatih hocayı çok severim ama Allah için gelmesin abi tudordan aldığı taş gibi kadronun içine etti 13.olduk şimdi kadro gene iyi bu kafronun da 2 seneye içine eder he transfere karışmıcak sa olabilir ama hocamızın egosu çok büyük o yüzden güzel bir şekilde aklımızda kaldın

Biri kulube mobil oyun isine girmemiz gerektigini ve gectigimiz yillarsa olusturulan app daha da gebisletilerek oradan ciddi bir geliri toplamayi anlatmali.
Nft mi olur ne olur bilemem ama oradan her transfer olduğunda özel futbolcu karti gibi bir yapi olusturulmali ve bununda fifa kartlari gibi box satın alarak çikan bir şey olacak şekilde yapilandirilmali.. Alti ustu icardinin 2 aylik maasini harcayarak gelistirilecek seyler bunlar.
Şu son dönemde kulübe çok sağlam para bırakırdı ki ilerleyen yıllarda değişik bir vizyon ile hareket edilecek bu iş kulübü ihya eder 3 oyuncunun parası çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt