Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayı çok severim ama Allah için gelmesin abi tudordan aldığı taş gibi kadronun içine etti 13.olduk şimdi kadro gene iyi bu kafronun da 2 seneye içine eder he transfere karışmıcak sa olabilir ama hocamızın egosu çok büyük o yüzden güzel bir şekilde aklımızda kaldın
Sen mi seviyorsun 😂

Fatih hocayı çok severim ama Allah için gelmesin abi tudordan aldığı taş gibi kadronun içine etti 13.olduk şimdi kadro gene iyi bu kafronun da 2 seneye içine eder he transfere karışmıcak sa olabilir ama hocamızın egosu çok büyük o yüzden güzel bir şekilde aklımızda kaldın
?

bissouma ve joao felix acıklansın hemen

Baskan bazen şaka mı yapıyor yoksa gerçek anlamda mı söylüyor bilmiyorum

Sen mi seviyorsun 😂
Evet hocayı seviyorum başarılarınıda seviyorum ancak transfer konusunda zayıf ve bu konuda çok fazla inat gösteriyor geçmişten amrabat örmeği mesela deli para baymıştık son sezonunda cicaldaular morutanlar geri dönüşü olmayan paralar Okan hoca yaşı itibarı ile daha günümüz futboluna ve futbolcularına hakim

Fatih hocanın gelişi ne alaka?

Sonradan 4-5 dedi baskan bende 5 yazdim.
Sonradan da zaniolo geldi aklima 6 oldu aslinda
images (19).webp

@Emre Artemis

anket alabilir miyiz rtaş Fatih hoca dönmeli mi diye

erden timur baskan olunca döner fatih hoca,okan burukta avrupaya inter fcye gider:erkut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt