Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 Temmuz kampa kadar Rashica, 1 orta saha, 1 sol bek, 1 forvet transferi biter diye düşünüyorum. Boey ve Nelsson bu tarihe kadar satılırsa sağ bek ve stoper de kamp içinde eklenir. İcardi ve 10 no transferi ise uzar.

7 Temmuz kampa kadar Rashica, 1 orta saha, 1 sol bek, 1 forvet transferi biter diye düşünüyorum. Boey ve Nelsson bu tarihe kadar satılırsa sağ bek ve stoper de kamp içinde eklenir. İcardi ve 10 no transferi ise uzar.
Boeyi satmayadabiliriz bugün başkanda belki satmayız dedi. ama her türlü milli takımda olduğundan geç gelir.

Fatih hocayı çok severim ama Allah için gelmesin abi tudordan aldığı taş gibi kadronun içine etti 13.olduk şimdi kadro gene iyi bu kafronun da 2 seneye içine eder he transfere karışmıcak sa olabilir ama hocamızın egosu çok büyük o yüzden güzel bir şekilde aklımızda kaldın
?

giphy.webp

Kean ya da Broja gibi isimleri bonservisiyle alma fırsatı varsa ve mali şartlarımıza uyuyorsa bu fırsat tepilmez ama o yatırımı yaptıktan sonra da bol bol oynatmak gerekir. Icardi gelirse bu herifler biraz daha ikincil bir role düşecek doğal olarak, dengelemesi epey zor olur

Bitmeye yakın transferler kim olacak gerçekten merak konusu; ilk 11 için mi yoksa geniş rotasyon açısından mı düşünülüyor. Ayrıca iki transferden bir transfere düşüldü sanırım bitmeye yakın olarak.

Aklıma gelen şuan orta saha için en net ihtiyaç Mertens'in bulunduğu bölge gibi duruyor, acaba 8-10 numara için mi olacak bu transfer? Rotasyon yahut Sergio ile forma rekabetine girecek bir isim ise 6-8 numara oynayan bir isim olabilir.

Bu arada Kean o kadar para babası kulüp gezdi net maaşı €2.5m imiş ben en az €4m vardır sanıyodum

Başladı yine geçen seneki muhabbetler. Montella guzellemeleri. Icardi kesin gitticiler. Olumsuzluk negatiflik. Rakibin çöpünü altın görmeler filan...
Ya bu arkadaşlara soruyorum cidden anlayamadığım için.
Montella Okan hocanın yerine gelse okeymisiniz?
Okan hocanın basardiklarinin çeyreğini başaramamış biri
Icardinin bir yere gittiğinden yada Galatasaray a gelmeyeceginden nasıl eminsiniz ?
Adam halen paylaşım yapiyo. Giderken vedalaşmamış bile...

Nöbet çok sıkıcı bir de yönetim ve hoca olmuş gibi her gün aynı laflarla yayınlara katılıp duruyor sıktı yani artık az biraz sessiz kalsınlar bir sure

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ağız ishali hocana ve başkanına kullanılacak kelime değil kardesim be. Ayıp yahu... Adamlar bizim için neler yapti bu sene..
Beğenmezsin elestirirsin tamamda su lafıda etme lütfen. Emin ol okuyor o insanların bazilari buraları.
Ikinciside konuşacaklar tabi. Başarı kazanmışlar ve davet alıyorlar. Ara ara güzel kapak yapıyorlar birde. Aptal aptal yorumlar yaptı sezon boyu kuş kardeşler. Yani programa çıkmalarında ne gibi sakınca var anlamadım.. Bence faydası bile var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt