Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
rashica ve zaniolo gidiyor mu
Zaniolo gidecek bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rashica ve zaniolo gidiyor mu
Zaniolo gidecek bence
Adamın bize maliyeti o paralar nerdeyse 30 dan aşağı olursa arkasından ah vah deriz çokyalan yok ben zaniolo'nun satılmasını isterim 25e falan
Sanmıyorum o kadar olduğunu şampiyonlukla beraber max 17 falan olmuşturAdamın bize maliyeti o paralar nerdeyse 30 dan aşağı olursa arkasından ah vah deriz çok
Farkli tipte oyuncular. Daha iyi, ama farkliRashica yerine lozano alsak harika olur
2015 de oldu kurşunlama. Kupayı ama 2011-2012 sezonu yanı 2012 de kaldırdıkŞampiyon olmamıza 5-6 hafta kala arkadasımla aramızda geçen diyalog:
Olum lan sizin stadınızda kupa kaldırma ihtimalimiz var müthiş bir şey lan bu türkiyede ilk olucak o stada gömücez sizi.
Brocum biz sizin sahada kaldırdık ya kupayı ne ilki?
Üç dört saniye durdu düşündü hafızadan silmiş o anıyı sonra başladı lan sizin adisiniz lan, bir de ebedi dostluk dersiniz lan, bizim o sene otobüsmüz kurşunladı siz geldiniz kutlama yaptınız lan stadda, yapılır mı lan bu nefret ediyorum sizden :asd;
O zaman hatıralar birbirine girmiş cocugun2015 de oldu kurşunlama. Kupayı ama 2011-2012 sezonu yanı 2012 de kaldırdık
Benim de takımda görmek istediğim biridybala bence bizim gizli operasyonumuz NET olarak
ztn kışın haberleri düşmüştü
dybala romada mıtsuz
sarma sever misinItalya kulüpleri bizi Zaniolomuz oldugu için kiskaniyor gibi
Lahana sarmasi =sarma sever misin

sahalarında kupa kaldırdığımız sene kurşunlanmadı ki otobüsleri? 2015'te mi ne, Rize'den dönerken oldu o olay.Şampiyon olmamıza 5-6 hafta kala arkadasımla aramızda geçen diyalog:
Olum lan sizin stadınızda kupa kaldırma ihtimalimiz var müthiş bir şey lan bu türkiyede ilk olucak o stada gömücez sizi.
Brocum biz sizin sahada kaldırdık ya kupayı ne ilki?
Üç dört saniye durdu düşündü hafızadan silmiş o anıyı sonra başladı lan sizin adisiniz lan, bir de ebedi dostluk dersiniz lan, bizim o sene otobüsmüz kurşunladı siz geldiniz kutlama yaptınız lan stadda, yapılır mı lan bu nefret ediyorum sizden :asd;