Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi satmadigimiz ve icardi ile rashicanin kaldığı denklemde kim alınabilir ? Bir sol bek, 2 ortasaha ve 1 yedek forvet yeterli olur gibi

bu takımın transfer döneminde ACİL OLARAK yapması gereken 3 hamle var:

1- icardi ve rachica'yı bir an önce takımda tutmak, mevcut takımı korumak.
2- sağlam bir orta saha almak (oliviera'nın yerine, torriera'nın yanına).
3- sağlam bir ofansif orta saha almak (mertens'in yerine).

şu 3 hamle ile, diğer rakiplerin ne yaptığının bir önemi kalmıyor. zira geçen sene ligin içinden geçen takımın birbiri ile oynamaya alışmış, özgüvenli-winner-derbi canavarı ilk onbirinin 9'u kalıyor, en zayıf iki halka da güçlendiriliyor. mertens ve oli'nin alternatif pozisyona düşmesi ile yedek kulübesi de güçlenmiş oluyor.

muslera'nın arkasına yedek kaleciymiş, kazımcan ile rekabete girecek genç sol bekmiş falan bunlar detay. her türlü hallolur. ama önce yukarıdaki 3 hamle.

vallahi yeni bir dominasyonun önünde ufak tefek detaylar var. 96-00'dan sonra 2012'de bu fırsat elimize geçmişti, ünal aysal ile terim'in ego savaşı yüzünden yine başa dönmüştük.

lütfen bu sefer golle bitsin :/

Başkanın kimseyi satasi yok belli ki. oyucular illa gidicem demezse satis olmaz gibi..
Yani bakiyorum da Nelsson ve Boey icin gitmek pek mantikli gibi gelmiyor bana. Ikisi de bir sene daha kalip Sampiyonlar Ligi oynayabilir. Boey gittigi yerde de oynar diye düsünüyorum gerci ama süre alir mi sezon basindan orasi da belirsiz.

Boey icin önümüzdeki U20 Avrupa Sampiyonasi belirleyici olur.

Nelsson sezon basinda gitmek istiyordu aslinda ama baska yerde bulamayacagi maasi verirsek niye gitsin.

Başkan dün biten 2 transfer sorulduğunda # orta saha # dedi. Kimi kastetti acaba , tilemans değilmiş demek ki..

dünya fusbalını yakından takip eden ustadlar, yok mu şöyle yeni melo diyebileceğimiz, prime melo özelliklerine sahip biri?

dripling, atletizm, energy, pres, hırs, top kapma, üstün hava topu hakimiyeti, oyun görüşü, pas, şut, kudurtucu stil.

şundan bir tane koysak torriera'nın yanına var ya...

dünya fusbalını yakından takip eden ustadlar, yok mu şöyle yeni melo diyebileceğimiz, prime melo özelliklerine sahip biri?

dripling, atletizm, energy, pres, hırs, top kapma, üstün hava topu hakimiyeti, oyun görüşü, pas, şut, kudurtucu stil.

şundan bir tane koysak torriera'nın yanına var ya...
@Murat Durmaz var

Daha gelmedi mi
IMG-20230602-WA0030.webp

GİDENLER:

Nelsson-25 Milyon Euro
Morutan-4 Milyon Euro
Mohamed-3.5 Milyon Euro
Luyindama-Fesih
Emre Kılınç-Kiralık
Taylan-Kiralık

GELENLER:

Adrien Rabiot-Free
Milan Skriniar-Free
Wilfried Zaha-Free / Moussa Dembele-Free
Mauro Icardi-PSG
Nuno Tavares-Arsenal
Merih Demiral-Atalanta
Kaan Ayhan-Sassuolo
Milot Rashica-Norwich

Ligin içinden geçeriz, CL de Çeyrek UEFA'da final oynarız diyenler.

Diogo Jota yi kiralamaya calisacagimizi düsünüyorum.

Liverpool müthis paralar harcayacak bu sezon.

Bence Icardi işi oldu. Wanda bizi son bi yolmaya çalışıyor olabilir, bizimkiler o konuda bi pazarlıkta bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt