Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi seviyesi oyuncular dışında 29 yaşında oyuncu istemem. En fazla Torreira seviyesinde 27 yaş olmalı transfer politikamız.
Katilmiyorum rdas. Orda gelisime acik potansiyalli Kazimcan duruyor zaten. Wendell gibi bir isim Kazimcanin gelisimini de engellemez. Rotasyona girerler ligde Kazimcan oynar Avrupa da Wendell oynar, sakatlik olur cezalar olur vs.

Sen oraya Torreira seviyesinde bir sol bek aldin diyelim öncelikle mali acidan sol beke böyle bir yatirim yapip Kazimcanin önünü kesmek ne kadar mantikli sence?

Onu da gectim piyasada öyle bir isim yok zaten Torreira yaslarinda bir sol bek var mi o seviyede sanmiyorum. Bensebiani vardi Dortmund alacakti Grimaldo vardi o da gitti. Bundan sonrasi zaten Wendell gibi isimler oluyor.

Sol beke gidip Ispanyol Aaron Martin'i alsinlar gelsinler. Hem bonservisi elinde, hem yillik ucreti ucuk olmaz. Hem 26 yasinda, hem frikikten gol atiyor. Kazimcan ile donusumlu oynarlar.

Biraz da mizah

IMG-20230613-WA0002.jpg

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım, herkese iyi bir transfer sezonu dilerim.
İlk yorumumu da yapayım çorbada tuzum olsun:

Öncelikle Rashica transferini İcardi kadar önemsiyorum, şampiyonluğumuzda çok önemli yeri olduğuna inanıyorum, o kadroya girene kadar pek de umutlu değildik. Çok atletik olmasa da Takım oyununa ve defansa katkısı, zekası ile bence çok kıymetli bir oyuncu, özellikle diğer kanatta Kerem gibi oyundan kopabilen bir hücumcu varken. Umarım yönetim Rashica transferini önemsiyordur, burada hiç konuşulmaması üzdü beni.

Öte yandan, yeni transfer olarak en elzemi ise herkesin hemfikir olduğu gibi dirençli bir 8 numara, en büyük zaafiyetimiz göbek oldu bu sene, hem de bana göre en iyi futbolcumuz o bölgede oynamasına rağmen, Avrupa’yı da düşünerek defansif meziyetleri iyi olan bir oyuncu lazım oraya, Berkan’ın daha iyisi diyebiliriz, adı geçenlerden Paredes profil olarak oldukça uygun. İcardi gibi duygusal bir adam, burada eski günlerine dönecektir, sergio kadar pas meziyeti olup torreira’ya yakın da sertliği olan bir oyuncuydu iyi zamanında.

Satış tarafında nelsson ve zaniolo’nun gideceğini boey’in kalacağını düşünüyorum/umuyorum. Buradan gelecek 60 milyon euro iyi kullanılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt