Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.011
- 102.145
- 5.238
Yenge detoks yaptırıyor forvetimize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek in bahsettiği 2 transfer bitirmek üzere kim ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
D büyük yazılır.evet soru time
dybala mı felix mi
Üzdün zalımın oğluSampiyonlar Ligi Finali sonrasi tribünlere giden Ilkay Gündogan zemine geri döndügünde bir ingiliz muhabiri tarafindan sorulan "Türkiye ye mi gidiyorsun?" sorusuna "Izin icin olabilir" diye cevap verdi.
Videosu da var gördüm ama paylasamiyorum.
14 gün sonra ilk kap bildirimi ile karşı karşıya olacağızsanırım 2 transferi bitirmeye yakınız
Mustafa ve morutan umudum var halenokadar eminim ki mmnin su takimda sov yapacagina
elemelerde takimin stari olur eger icardi ozamana kadar gelmezse veyahut mm satilmazsa
mm kesinlikle kötü bir ftubolcu degil
herseyden önce kalcadan surt atan golcu
kafasi cok calismiyor ama yinede yazin kesin sov yapar
zaten kosmada presde hava toplarinda kötü degildi
ft hocami cok sevsemde mundar ettigi bir adamdi kendisi
bonservisi elinde ve 750k eur maaş ile bir onyekuru'ya ne dersiniz? ads ile yolları ayırmış.
ben ok derim.
sol kanat: kerem-onyekuru
sağ kanat: zaniolo-yunus
on numara: transfer-mertens
santrafor: ıcardi-BAY
superb bir 10 numara ile bence gayet iyi bir hücum rotasyonu olurdu. ligde falan öne geçilen her maçta büyük bir silah.
onyekuru içinbonservisi elinde ve 750k eur maaş ile bir onyekuru'ya ne dersiniz? ads ile yolları ayırmış.
ben ok derim.
sol kanat: kerem-onyekuru
sağ kanat: zaniolo-yunus
on numara: transfer-mertens
santrafor: ıcardi-BAY
superb bir 10 numara ile bence gayet iyi bir hücum rotasyonu olurdu. ligde falan öne geçilen her maçta büyük bir silah.
Bunu 26 sindan önce zor öğreniriz bence.Dursun Özbek in bahsettiği 2 transfer bitirmek üzere kim ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi