Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.549
- 6.266
- 673
Sana kafayı takmış Allah yar ve yardımcın olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bay'ı sanki kanattan ziyade, daha fazla forvet oynatsak daha fazla verim alırız gibi değil mi?hayır derim şahsen. bay var o görevi yapabilen.
Yahu daha dün modric teklifi reddetti bea kardeşim
bay'ı sanki kanattan ziyade, daha fazla forvet oynatsak daha fazla verim alırız gibi değil mi?
kontratakbu "geçiş oyunu" hedesi nedir lan? 30 yıldır futbol takip ediyoruz, sürekli yeni bir terim çıkıyor. kesin eskilerin futbolunda bir karşılığı vardır bunun :d
okan burukonyekuru çok geriliyor gerek yok
bu arada bugün hangi yöneticimiz nereye çıkıyor
Yabancı sınırı olmasa evet derdim de sınır varken onu onyekuru ile doldurmam şahsen.bonservisi elinde ve 750k eur maaş ile bir onyekuru'ya ne dersiniz? ads ile yolları ayırmış.
ben ok derim.
sol kanat: kerem-onyekuru
sağ kanat: zaniolo-yunus
on numara: transfer-mertens
santrafor: ıcardi-BAY
superb bir 10 numara ile bence gayet iyi bir hücum rotasyonu olurdu. ligde falan öne geçilen her maçta büyük bir silah.
Kontra demek iste basit olarakbu "geçiş oyunu" hedesi nedir lan? 30 yıldır futbol takip ediyoruz, sürekli yeni bir terim çıkıyor. kesin eskilerin futbolunda bir karşılığı vardır bunun :d
bu "geçiş oyunu" hedesi nedir lan? 30 yıldır futbol takip ediyoruz, sürekli yeni bir terim çıkıyor. kesin eskilerin futbolunda bir karşılığı vardır bunun :d
Kontra atak ın kurumsal hali.bu "geçiş oyunu" hedesi nedir lan? 30 yıldır futbol takip ediyoruz, sürekli yeni bir terim çıkıyor. kesin eskilerin futbolunda bir karşılığı vardır bunun :d
3'ü de sürekli sakat.Nianzou ve Marcao var. Üstüne Loic Badeyi 12 milyona aldilar. Nelsson kolpadir
okan buruk
candaş'a çıkıyor
cik cik candaşa çıkıyor
büyük hocamız
cemal ozgorkey ucankus tvde rengimonyekuru çok geriliyor gerek yok
bu arada bugün hangi yöneticimiz nereye çıkıyor
Tam kontra değilde mantık olarak çok benziyor onu demeye çalıştım.geçiş kontra demek değil ama mucidi klopp filan değildir
mucidi 96-2000 arasında galatasarayı çalıştıran nam-ı diğer imparator fatih terimdir
Çünkü felix daha iyi, daha kreatif bir futbolcu çünkü daha iyi çalım yeteneği sahip çünkü daha atletik vsneden renktaş