Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.654
- 73.197
- 5.188
Emre kaplandan daha hızlı patlamayı nasıl becerdin hocam anlat da bilelimHocam tielemans gibi sağlam duyumlar verir birazdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre kaplandan daha hızlı patlamayı nasıl becerdin hocam anlat da bilelimHocam tielemans gibi sağlam duyumlar verir birazdan
Canlı yayın mı varHocam tielemans gibi sağlam duyumlar verir birazdan
Ulan bir sen bir Semih. Nalbantlar nöbetten atilmaliHocam tielemans gibi sağlam duyumlar verir birazdan
Cincinnati mi?Ekli dosyayı görüntüle 206303
ABD’nin Major League Soccer (MLS) takımlarından FC Cincinnati, Süper Lig’de 2020-2021 sezonunda Hatayspor formasıyla gol krallığı yaşayan Aaron Boupendza’yı kadrosuna kattı.
MLS ekibi, 26 yaşındaki Gabonlu golcü için 7 milyon Dolar bonservis ücreti ödeyecek. Boupendza 5 Temmuz’da açılacak transfer döneminin ardından takıma katılacak.
Cincinnati, Boupendza ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalarken, 2026 ve 2027 yılları için de opsiyonun olduğu belirtildi.
Boupendza 1 sezon formasını giydiği Hatayspor’daki performansıyla 2021’de Katar ekibi Al-Arabi’ye 4.2 milyon Euro’ya gönderilmişti. Burada da 1 sezon duran Gabonlu, Suudi Arabistan takımlarından Al-Shabab’a 7 milyon Euro bedelle imza atmıştı.
@Mehmet MehmetogluSayın @Feramuz Kayalar beni Konyalı olmamakla suçladı. Kendisine diyeceğim elin etli ekmeğini görmeyen kendi etli ekmeğini kürek sapı sanırmış.
PSG orta halli bir takıma mı dönüyor yoksa bana mı öyle geliyor?
Ich bin Deutsch. Ich komme aus Nuernberg. Ich mag Kartoffel sehr. Danke.Özelden almanca dersi verilir
Saat ücreti 20€
Zidane ın veliahtını alalım mostafa karşılığı
Delort'un ki zorunluydu sanki.Nantesi hangı esek yönetiyor
31 yasındaki ligde 6 gol atmıs forvetin 5 mılyon satın alma maddesini kullanmıslar
PSG orta halli bir takıma mı dönüyor yoksa bana mı öyle geliyor?
6 yerine 5 atarlar artık1.torbadan keklik rakip