Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben söyledim paradesi icardi önermiş oyuncudan anlıyo diye. Parades icardi etkisi yaratacak diyen kim :)

aldığım bilgilere göre paredes falan yalan
bambaşka isimler uğraşılıyor

Paredes Rusya ve PSG’ye geçiş döneminde çok iyi önliberoydu ama 8 ve ofansif özelliklerdense sert ve pasör bir adamdı, ben de oturtamıyorum 8 numaraya.

Bir de DK’da çok kötüydü açıkçası, fiziksel olarak toparlamazsa ciddi düşüş var.

Yok o biraz fazla risk 3 kulvarda kazımın bile ne vereceği belli değilken diğer solbek joker kıvamında olamaz

Koydunmu performans verecek,oynatmadığındada şekil şukul yapmayacak biri şart

Tabi başka bir yeri yerli yapıp solbeki net yabancı yapabilirsin o ayrı ben kazımın ligde 3.yerli olarak full oynayacağı haliyle konuşuyorum
bedava aaron creswell ister misin yoksa pva etkisi mi yapar

Paredes'i gectigimiz sezon Juve'de pek takip etmedim ama ozellikle Roma-Zenit doneminde efsane top oynuyordu. Belki bilmeyenler vardir ama orijinal mevkisi Italya'ya gelmeden once 10 numaraydi.

Empoli bunu 6 numaraya devsirmeye basladi ve daha defansif oyunu ogreterek geriden oyun kurmasini ogrettiler. Zaten ondan sonra Roma ve ardindan Zenit'e transfer olmustu.

PSG'ye ciddi bir rakama transfer oldu ama orada bekleneni veremedi desek dogru olur.
senle hakkında konusmustuk paredesin,o zamanlar.bana göre gelmeli

bu arada bu sergen ne troll besledi twde anasını satayım

bütün fbli betciler sabah akşam sergen editleri paylaşıyor

bunu.n normal bir akım olduğuna inanmıyorum

ali gitmeden birde ben pandikleyeyim derdinde sergen çok net olarak

değerli rtaşımız hasan çam'a muhabirim diye gezen kolpacıların alayından daha çok güvenirim
Yöneticiler TV’de çıkıp bunlara söylediklerinin aynısını TV’de söyleyince kolpaları ortaya çıktı. Bir halt bildikleri yok gizem katıyorlar. Bir de birkaç tanesi menajerden haber yapmam yönetim böyle söyledi diye artistlik yapıyor. O zaman ne işe yarıyorsun sen, haber çıkınca yönetime soracaksan o gazetede işin ne? Yeni mezun birini koysunlar en azından istihdam olur.

433 oynasak keske...
Verratti Torreira Sergio
Zaniolo Icardi Kerem

Oyun eger acilmazsa bu sefer 4231
Verratti Torreira
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

Baris Alper ve Yunus bu sefer de hamle oyunculari olur. Rachica gelirse 6 ve 9 numara disinda diger hepsini oynar. Bu sene bu model daha icime siniyor.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kolibaly,loftus,ziyech,pulisic,madueke,datro,obameyank,zakaria,gallagher,sterling,broja,lukaku,çukwumeka,hall,chilwell,cucurella

Çelsi list

senelerdir takimi kümede tutuyor, yazik

Paredes'i bonservis bedeli istemeden gonderebilir PSG, o tarz haberler vardi. Eger bonservis bedeli odemeden alma sansimiz varsa bence o riske deger. Kendisine de yillik 2.5 mliyon euro verilir boylece mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt