Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi bana gerçek bir kötürüm bulun
-bizim köyde var, rüstemlerin ahmeti 2 senedir yatalak

Ekli dosyayı görüntüle 206340

IMG_9152.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keane mental yönden sıkıntılı biri, surekli kolay gol şansları harcadı. Tabi daha kötü olan Icardiden verim almayi başaran Okan hocayla çalışırsa belki iş yapar

Bişeyler oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keane mental yönden sıkıntılı biri, surekli kolay gol şansları harcadı. Tabi daha kötü olan Icardiden verim almayi başaran Okan hocayla çalışırsa belki iş yapar
icardi nin mental daha boktu doğru ama kalitesi tartışılmazdi. Bu keane de kalite de yok gibi adam newgen Ali lukunku olur bizde

Ben bunu uzun uzadıya yayında anlattım aslında ama yazalım mümkün mertebe kısa tutmaya çalışacağım. Torreira 'nın yanına Paredes alınırsa oyunun merkezinin geriye çekilmemesi ve atak sürekliliği için bu ikilinin kısmen veya tamamen önlerinde oynayacak oyuncunun herşeyden önce çok ciddi bir dar alan oyuncusu olması gerekiyor bunun yanı sıra da hem golcülük hem asister kimlik açısından da epeyi bir iyi olmalı.

Mevcutta biz Oliveira'nın akan oyunda rakip ceza sahası içine attığı topsuz koşulardan müthiş şekilde faydalandık Paredes bunları bu düzeyde yapamaz o yüzden oraya atılacak 3. ve daha hücumda görev yapacak olası ismin ciddi bir ceza alanı içi ve çevresi oyuncusu da olması gerekiyor dar alan oyunu dışında.

Ki kapalı savunmaları açmakta çok çok büyük sorun yaşanmaması için. Oradaki isim takriben 10+ gol 10+ asist yapması gerekiyor böyle bir durumda hem ince paslar hem de direkt şutörlük açısından da takımı güçlendirmesi gerekiyor yani kısacası burada eğer Paredes gerçekten düşünülüyorsa kritik isim 3. oyuncu oluyor ve bayağı görev yükü oluyor sahada eğer bunu başaramazsan da merkezi geriye çekmek zorunda kalabilirsin veya rakip senin merkezini itebilir bu da atak sürekliliğini kırabilir takımın.

Hatta oradaki oyuncu 188'in altında 180'in üstünde olması bile bir mecburiyet olabilir örnek vermek gerekirse profilin anlaşılması adına da Sarri öncesi Luis Alberto diyebilirim veya daha ünlü ve yaşça büyük isimlerin de daha iyi anlayabilmesi için bir tür Dennis Bergkamp ihtiyacı doğacaktır direkt mevki olarak söylemiyorum özellik olarak böyle birşey gerekiyor. Torreira ve Parades ikilisi gerçekten düşünülüyorsa kısacası oradaki 10 (düşük bir ihtimalle 8.5 numara) profili bu ikiliye göre şekillenmek zorunda.

torreira paredes yanyan analizi (Kaynak: basel)

GD: Galatasaray Yusuf Demir'i önümüzdeki sezon kiralık olarak gönderecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt