Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zapata son iki sene sakatlik yüzünden baya mac kacirmis. 21/22 21 mac bu sezon 18 mac.

Aynı mevkiler değil. Pulisic daha ofansif kanat/ 10 gibi.
Paradesi bilemiyorum son dönemler kötü yazılıyor
Elimizde zaniola kerem hatta barış var ve 3 u de bence çok iyi.Luks olur pulisic bence o yüzden öncelikli ihtiyacımız oliviera yerine biri bundada ismi geçenlerden en mantıklısı parades he keşke garagher olsa ama o çok zor

Broja dediğin eleman çapraz koparmış, nasıl dönecek belli değil, futbol kulübü mü burası hastane mi hocam ?
1-2 ay antrenman sonrası döner.Koparmasa zaten o kalitede adamı buraya tatile getiremeyiz , Zaniolo gibi.Ucuz maliyete getirip deneyeceğiz yani yoksa bu adamları nasıl alalım.Southampton geçen sezon sonu bir dünya para verdi bırakmadı adamlar ki hala daha West Ham falan istiyor üstelik Pochettino da bakalım durumuna demiş.Yani 1 sezon oynamamış halinin bile yüksek piyasası var.

1-2 ay antrenman sonrası döner.Koparmasa zaten o kalitede adamı buraya tatile getiremeyiz , Zaniolo gibi.Ucuz maliyete getirip deneyeceğiz yani yoksa bu adamları nasıl alalım.Southampton geçen sezon sonu bir dünya para verdi bırakmadı adamlar ki hala daha West Ham falan istiyor üstelik Pochettino da bakalım durumuna demiş.Yani 1 sezon oynamamış halinin bile yüksek piyasası var.
Brojayı chelsea kampı bitene kadar kiralayamayız bence.Ozellikle bu havertz real yaparsa elde bile tutabilirler

Gallagher nerden cikti? Son senesi olmasina ragmen isteyeni bol ve ingiliz diye Chelsea 45-50 milyon istiyormus.

sakat zapataya hayır o zaman.biz yedek golcü saglam olsun diyoz

Graz hazırlık maçından sonra hojlundu nasıl akıl edemedik ben hala ordayım

illa çaprazı koparmıs birini alacaksak luca oyen'i alalım genk'den

Gallagher falan çok zor isimler
Chelsea en kotu ligine 20-30 a okutur

Şöyle fulhamlı mitrovic gibi.bir forvet bulacan sakatlık çok az hayvanı bir cusse çok iyi son vuruş tam bizim ligi bugu valla.

Fener'e de bi kadro dizelim

Rui Patricio
Juan Cuadrado - Sergio Ramos - Samet Akaydin - Ferdi Kadıoğlu
Geoffrey Kondogbia - Willian Arão
Moussa Marega - Arda Güler - Eden Hazard
Edin Dzeko​

CAGIGAO reis geliyor mu kesin

Zamanında bir FM 21 saveimde Cimbom'a Moritz Volz ve Cagigao'yu getirmiştim. Vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt