- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
almak üzre olduğumuz orta saha belli mi
paredes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Real adamı asla düşünmüyor bu çok belli. Fran Garcia, Davies, Camavinga vs. o şekilde orayı götürecekler. Yalnız Real yarın ben bu adamı salıyorum dese tek isteyen biz olmayacağız. Bir PL kulübünün çıkıp €20m vermeyeceğinin bir garantisi de yok. Bekleyip görelim olursa tadından yenmezmendy sözleşme imzalamak istedi ama real yanasmadı,yani fırsat transferi bu
Fransa Ligi’ni yakından takip ettiklerini belirten Ergün, "Sadece Ligue 1 de değil, Ligue 2’yi de izliyoruz. İki gözlemcimiz bu iki ligi dikkatli bir şekilde inceliyor. Sizin eğitim sisteminiz mükemmel. Ayrıca Fransa Avrupa mantalitesine uygun futbolcular yetiştiriyor. Tercih noktamız olacak bundan sonraki süreçte de. Giannelli Imbula, Ferland Mendy, Jordan Ferri gibi isimleri de transfer etmek istemiştik" dedi.Real adamı asla düşünmüyor bu çok belli. Fran Garcia, Davies, Camavinga vs. o şekilde orayı götürecekler. Yalnız Real yarın ben bu adamı salıyorum dese tek isteyen biz olmayacağız. Bir PL kulübünün çıkıp €20m vermeyeceğinin bir garantisi de yok. Bekleyip görelim olursa tadından yenmez
Yalnız bu bekleme işi Ağustos'a kalır bizimkiler de sol beki daha erkenden halletmek isteyebilirler. Aslında elemelerde kuralar çok zor olmaz Kazımcan bizi götürür Ağustos'a kadar ama bilemiyorum, karışık iş bu transfer işi
Evet çok net hatırlıyorum. Belki de hızlı hareket etsek kapmıştık o dönem, yazık olmuş bir de sol beksiz kalmıştıkFransa Ligi’ni yakından takip ettiklerini belirten Ergün, "Sadece Ligue 1 de değil, Ligue 2’yi de izliyoruz. İki gözlemcimiz bu iki ligi dikkatli bir şekilde inceliyor. Sizin eğitim sisteminiz mükemmel. Ayrıca Fransa Avrupa mantalitesine uygun futbolcular yetiştiriyor. Tercih noktamız olacak bundan sonraki süreçte de. Giannelli Imbula, Ferland Mendy, Jordan Ferri gibi isimleri de transfer etmek istemiştik" dedi.
2017
almak uzere oldugumuz orta saha belli olmak uzerealmak üzre olduğumuz orta saha belli mi
latife yaptımniye banlıyorsun berg

no wayYabancı sınırı 9+2 olur mu TFF seçimi sonrası![]()
retroda karar aldılar,venus retrosunda değişecekYabancı sınırı 9+2 olur mu TFF seçimi sonrası![]()
9+4 yapsalar ben karsi cikmam. 20 takimli ligde yabanci sayisini 20 düsürmüs olurlar (bu anadolu topcularin menajerlerini mutlu eder). Ben o durumda kadroda 1 yabanci kurban etmeye hazir olurdum.Yabancı sınırı 9+2 olur mu TFF seçimi sonrası![]()
Yöneticilerin hiçbiri Cenk Ergün konusunda bir şey demedi Erden Timur'da aynı şekilde mesela Ayhan Akman için dediler. Cenk Ergün'den memnun olmadıkları ortada diye düşünüyorum ki geçen sene kendisinden yetkileri alındı resmen bence bu isim Cenk Ergün yerine geliyor. Erden Timur sonuçta hep bu pozisyonda olmayacak ileri de başkanlık hayali de var ve onsuz da bu işleri artık profesyonel şekilde yürütecek bir sistem lazım belirlenen kriterlerle Erden Timur transferler için yüzdelik puanlara ayırdığımız kriterler var demişti o kriterlere uygun olarak işlerin yürüyeceği profesyonel bir yapı kuruluyor. Bu gelen isim Erden Timur'un altına gelir ve yetkili biri olur diye tahmin ediyorum Cenk Ergün gibi pasif olmaz Cagigao)S. D.), Ayhan Akman(İ. D.), Utkucan(S. C.), :Okan(T. D.) ve Erden Timur(Futboldan sorumlu yönetici) ekip bu olur. Bundan sonrada isimler değişse bile hep bu tarz bir ekip olur böylelikle alınan kararlarda transferlerde hatalar azaltılmak amaçlanıyordur normal bir Avrupa takımı gibi.Bundesliga'da gibi belki böyle hiyerarsi mi oluyor?
Timur = Spor Genel Müdürü
Cagigao = Sportif Direktör
Ergün = Sportif Koordinator/Futbol Direktörü. Burdan genelde Sportif Direktöre yükseliyorlar.
Utkucan = Chef Scout
no way

ne zaman venüs retrosuretroda karar aldılar,venus retrosunda değişecek
9+2 dememin sebebi şimdiki kurala 8+3 demeleri. Yoksa esas kastım 9+5 idi. Fakat evet ben de razı olurum iş ona gelirse. Kaldırmama sebepleri de söylediğin gibi Türk menajer networkü9+4 yapsalar ben karsi cikmam. 20 takimli ligde yabanci sayisini 20 düsürmüs olurlar (bu anadolu topcularin menajerlerini mutlu eder). Ben o durumda kadroda 1 yabanci kurban etmeye hazir olurdum.