Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.252
- 60.083
- 3.473
boey sakatlandı mı
hayat bitti
hayat bitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şey oldun da bir milli olamadın
.İki dk boş yapma
serie b'de bir oraya bir buraya top koşturuyor.Kofud vardı ona ne oldu
Fenerli bir trolün sayfası bu.Gavinin annesi pique muhabbetini ortaya atan sayfa değil mi bu
10 günlük bir sakatlık oluğunu düşünsen hem kadro kısıtlı hemde zaten turnuvanın yarısı bitmiş oluyor o yüzden çıkarıp hemen yerine muadil bir oyuncu almaları doğru bir hamle.Turnuvaya 16 takim katiliyor takim basi 22 oyuncu var desen totalde 352 oyuncu katiliyor olay dönüp dolanıp yine bize saplanıyor 350 oyuncu arasında bizimkisi sakatlanıp kadrodan çıkarılıyor
Kısmetim kapanmış sevgiden yana dinliyorum
fenerbahçe bir futbolcuyu istiyorsa alır!Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan'dan yıllık 20 milyon Euro kazanacağı bir teklif geldi.
(TRT Spor)
buna teklif geliyorsa icardi'ye hayli hayli teklif gelir.
Gelir de birisi 70 yaşında 6 ay sonra ben futbolu bırakıyorum dese naptın diyen çıkmaz diğeri ise dzekonun yaşına gelmesi için 8 sene daha futbol oynaması gerekiyor.Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan'dan yıllık 20 milyon Euro kazanacağı bir teklif geldi.
(TRT Spor)
buna teklif geliyorsa icardi'ye hayli hayli teklif gelir.
Sedat banlanmalı diyenler kalp
Feramuz banlanmalı diyenler haha