Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey tatil yapsın biraz çok hak etti.

Milli Takımda piyasa yapabilirdi ama bu sezon çok maç oynadı sakatlık kaçınılmaz olacaktı.

Erkenden olması daha iyi. Sezon başında gitmese bile kampa kadar sakatlığı geçer.

Screen Shot 2023-06-14 at 3.12.21 PM.webp

Screen Shot 2023-06-14 at 3.12.38 PM.webp

valencia ve zajc'dan sonra arda da giderse sikecilerin en iyi 3 adami gitmis olur batshuayi haric ki o da gidebilir bence

Wendell'i muhtemelen istediğimiz zaman alırız çünkü Porto'nun mali durumu çok kötü, geçen sene benzer sebeple Oliveira'yı alabilmiştik

Yalnız beklersek çok daha iyi bir sol bek alırız. CL'de birkaç tur Kazımcan'a güvenelim sol bek transferini Temmuz sonuna bırakalım derim ben

Çocuk iyi duruyor ama ligde savunma yapılmamış tüm video açık alan. Şu savunmaları Yunus’a bıraktıklarında da ADS’de şov yapıyordu. Biz bu kadar açık alan bulamıyoruz, aynı durum Cica’da da vardı

Bu çocuktan iyi bir 10 no olur 8 olmaz. Şutunu geliştirmesi şartı ile. Geri kalan özellikleri gayet iyi.
Bu oyuncu atiyorum 3 - 5m bakıyorum arda gülerden iyi calim atiyo sutu daha kötü degil ve paslarida gayet başarılı. Arda dan daha estetik ayrıca. Birine 50m diyolar birine 5 (bilmiyorum ama 5 ten düşük olabilir)
Komik geliyor bu durum.

Not: Önceden incelenmiştim ilk kez görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt