- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
reis sibel can açıp keyfe gelecegim transfer haberleri duyar mıyız bu gece
No
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis sibel can açıp keyfe gelecegim transfer haberleri duyar mıyız bu gece
ben emin olamıyorum

canlı mı burak renkdaş,yoksa rodop teyipte bos kasete sarıp mı dinletecekerden bey ajans 1905 ekranlarında 21:00 'de .
konuşmaya devam ediyoruz her gün![]()
canlı diyorda bu dede her şeyi yaparcanlı mı burak renkdaş,yoksa rodop teyipte bos kasete sarıp mı dinletecek
25 Zaniolo@Futbolig1905
ÖZEL | Galatasaray'ın futbolcularına şu ana kadar gelen toplam bonservis teklifi net 87 milyon Euro. Bu para bankalar birliği ödemesini tamamen kapatabiliyor.
evet dogru ama cok transfer haberi duyacagız,ben bunu kastetmiştim
her günü yazmis sayilir
Futbolig1905 sallıyor. Keşke 87e kapansa ama borç daha büyük@Futbolig1905
ÖZEL | Galatasaray'ın futbolcularına şu ana kadar gelen toplam bonservis teklifi net 87 milyon Euro. Bu para bankalar birliği ödemesini tamamen kapatabiliyor.
@Futbolig1905
Garip. Twitirda neden paylasmamisfake olan bir durum yok gir instagram story'e oradan paylaşmış
canlı yayında söylediğini ifade etmiş
o mekanizma öyle çalışmaz. arabistanın futtbolcu talebi tüm piyasayı yükseltecek kadar büyük degil.30+ isim yapmış her oyunu gitmek isteyebilir asıl bomba kötürüm dedeler bitip 28 yaş bandında oynayanlara gelince etkisini göreceğiz. İşte o zaman bruma gibi kadro dışı kalmış çöpler belki 4 milyon euro falan edebilir.
Aynı ligdeki Benfica 19 yaşında norveçin gelecek yıldızlarından olan oyuncu 30 yaşındaki burmanın +2.5 milyon euro fazlasına yapıyorken burmanın 6.5 milyona gitme hikayesine anca gülerim.
2.2 milyar TL degil mi bankalar birligi borcu?Futbolig1905 sallıyor. Keşke 87e kapansa ama borç daha büyük
morutan'ın opsiyonu kullanılmadıMustafa işi müthiş oldu ha.Morutan'a da 4-5 m euroluk teklifler bekliyorum Zaniolo da 30 civarına gidecek gibi.İcardi+Rashicayı da uygun maliyetlerle alabilirsek nelson ve boeyin kaldığı senaryoda geriye orta saha+sol bek kalıyo.