- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
chelsea ve premier ligden düşen leicester,leeds ve southampton oyuncularına hiç girmedi.moise keanı,paredesi,blası yalanlamadıArkadaşlar Erden Timur kimleri yalanladı ya da kimi alıyoruz belli mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chelsea ve premier ligden düşen leicester,leeds ve southampton oyuncularına hiç girmedi.moise keanı,paredesi,blası yalanlamadıArkadaşlar Erden Timur kimleri yalanladı ya da kimi alıyoruz belli mi?
Arkadaşlar Erden Timur kimleri yalanladı ya da kimi alıyoruz belli mi?
birazda ben trolleyim dedim
Hayır.İlkay'ı sordular mı?
Senin aklında 4 sene önceki hali kalmış bu sene izlediğim maçlarda özellikle kıvraklığının azaldığını biraz da fiziksel olarak kalınlaştığını farketmistim ama yetenek elbette kalıcıadam kalıte buyuk yetenek.Bu rısk alınır..
böyle şeyler yapma hesabı s nalbant ele geçirdi sandımbirazda ben trolleyim dedim
bunuda yazmış
Bi sus be bi suskümeye reis
bende bu sene ızledım bıraz haklısın ama tamamen bitik gibi gelmedi bana.Burada taraftarla kendını bulur bence..4 seneki pepe olsa zaten adını bıle anamazdık renktaş..Senin aklında 4 sene önceki hali kalmış bu sene izlediğim maçlarda özellikle kıvraklığının azaldığını biraz da fiziksel olarak kalınlaştığını farketmistim ama yetenek elbette kalıcı
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi