Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 20+McKennie verdiler herhalde diyordum ki haberi detaylandırınca birebir takas gündemde falan yazmışlar. McKennie 30 milyonmuş falan. Zaniolo’yu dışarda bırakıp kiralama düşünülebilir belki
Mckennie nin 30 olduğu yerde zani 65 eder.

koca kıtadan söylediğin topçulara bak

bunlar topçumu sllasen

amerikada a class bir tane topçu var o da pulisic

bu dediğin adamlar c sınıfı adamlar

kıtanın güneyine in brezilyaya arjantine ne demek istediğimi anlarsın

geçen sene @Burkay Altındall ile şu romalı özbek topçu içinde aynı şeyi konuşmuştuk

futbol kültürü olmayan ülkelerden ne olduğu belirsiz adam almayacaksın futbolun yazılı olmaysn kuralıdır cahil abim
bu yorumlara keşke nego versem yoksa rıd1 dilmen burnerı mısınızz

hocanın ve erden başkanın önümüzdeki yıl için düşündügü kadro planlamasını anlayabilsek oyuncular icin daha dogru yorumlar çıkar
özet şu

premer ligde düşen takımlar leicester,leeds ve southamptondan

ve chelsea ile psg gibi takımların elinde tutmak istemediği,fazlalık olan takımlardan transferler düşünülyor

fırsat transferi,yıldız transferleri için (üst düzey takımlardan teklif bekleyen veya premier ligde kalmak isteyen oyuncular için)agustos ayı beklnecek

Yillik 3 milyon verecegimiz adam yedek mi oturacak

Eksiklerimiz belli. Sol bek, Oliveira ile rekabete girecek bir 8 numara, Rashica ve 2 forvet. Forvet arkasinda simdilik Mertens, Yusuf Demir ve Morutan/Cicaldau var.
3 kulvar var,parayı yönetim düşünsün yusuf

zanioloya taraftarın sürekli satma yönünden yaklaşmasını hiç doğru bulmuyorum

bu adam kendi gitmek istemiyorsa şl oynamadan gitmesin

rashica seneye zamanında okan hoca gibi engin baytar gibi iç/kanat oynayabilir ve kerem zaniolo icardi ölümcül bir hücum hattı olur

bu yorumlara keşke nego versem yoksa rıd1 dilmen burnerı mısınızz

:))))))

seninle futbol kültürü hakkında konuşmayacağım
anlayacağını sanmam

futbol kültürü, altyapısı olmayan ülkelerden çıkan topçuların sürekliliği olmaz
istisnalar kaideyi bozmaz pulisiç gibi

zaten doğru düzgün futbolcuda çıkmaz bu ülkelerden

zanioloya taraftarın sürekli satma yönünden yaklaşmasını hiç doğru bulmuyorum

bu adam kendi gitmek istemiyorsa şl oynamadan gitmesin

rashica seneye zamanında okan hoca gibi engin baytar gibi iç/kanat oynayabilir ve kerem zaniolo icardi ölümcül bir hücum hattı olur
.kesinlikle gitmemeli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Parayi yonetim dusunecek tabi ama yillik 3m euro verecegimiz oyuncuyu yedek birakacagimizi dusunmuyorum, o luks bizde yok
oliveira su haliyle avrupada 11 baslamaz,kırıp dizini oturacak mecbur.mata da 2.5 milyonu aldı oturdu,mertens de 3.5 milyonu alacak oturcak seneye oliveirayla

koca kıtadan söylediğin topçulara bak

bunlar topçumu sllasen

amerikada a class bir tane topçu var o da pulisic

bu dediğin adamlar c sınıfı adamlar

kıtanın güneyine in brezilyaya arjantine ne demek istediğimi anlarsın

geçen sene @Burkay Altındall ile şu romalı özbek topçu içinde aynı şeyi konuşmuştuk

futbol kültürü olmayan ülkelerden ne olduğu belirsiz adam almayacaksın futbolun yazılı olmaysn kuralıdır cahil abim
Kesinlikle öyle bu tarz ülkelerde 10 yılda bir çok önemli oyuncu çıkar güney Kore bile hala bu statüden tam çıkamadı Heung min son sonrası 5 6 yıl sonra Min Jae çıktı uluslararası oyuncu olarak, hele hele Amerika Özbekistan Kazakistan kanada bu tarz ülkelerde bir oyuncu çıkarsa çıkar diğerleri de onun etkisiyle denenmek için yada o ülkelerde taninirlik,reklam sağlamak için alınır

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sneijderi de 2014 ve 2015 yazlarında istedi juventus

:))))))

seninle futbol kültürü hakkında konuşmayacağım
anlayacağını sanmam

futbol kültürü, altyapısı olmayan ülkelerden çıkan topçuların sürekliliği olmaz
istisnalar kaideyi bozmaz pulisiç gibi

zaten doğru düzgün futbolcuda çıkmaz bu ülkelerden
ben kültürden çok iiyi anlarm yanlşn var

bir sonraki önerim

serbur abim vardı newyorkda yaşar

olum buradan topçumu alınır demişti, düz pas bile atamıyorlar diyordu şu amerikalı sağbeki alırken

zamsn onu haklı çıkardı

biz ozaman ne dediğini anlamamıştık :)

@Ali Bektaş nicolo fagioliye benzeyen baska topcu varsa söyle kurbanın olam,juveden bunu istesek zaniolo takas derler yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt