Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:))))))

seninle futbol kültürü hakkında konuşmayacağım
anlayacağını sanmam

futbol kültürü, altyapısı olmayan ülkelerden çıkan topçuların sürekliliği olmaz
istisnalar kaideyi bozmaz pulisiç gibi

zaten doğru düzgün futbolcuda çıkmaz bu ülkelerden

Biraz noktalama işareti kullansan ve Türkçe’yi doğru kullansan keşke. Okuması zor oluyor.

Ha yorumların ne kadar değerli bilemem de, genel anlamda diyorum. Zaten Burkay ile futbolcu tartışıyormuşsun, çok sağlıklı yorumlar olmadığı buradan belli. :P

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

aklı olan bu usa'lilleer yatıırm yaprr

buna zatn leipziqliler yaptı ama yanlış yapıolar demek ki

usa 10 senye dk'de çeyrek yapıp biz avrupa liginde c'den çıkmaya çalışırken belki anlarlar rengom

USA zaten bizden daha başarılı gidiyor Milli Takım seviyesinde. Tabii bulunduğu konfederasyon çok kofti, o yüzden abartmayacağım ama bizden hiç aşağı kalır yanları yok şu anda.

arda gülerin annesi paylasmıs.teyze bebeyi neden fbli yaptınız zorla maclara götürüp

1686780539418.webp

Biraz noktalama işareti kullansan ve Türkçe’yi doğru kullansan keşke. Okuması zor oluyor.

Ha yorumların ne kadar değerli bilemem de, genel anlamda diyorum. Zaten Burkay ile futbolcu tartışıyormuşsun, çok sağlıklı yorumlar olmadığı buradan belli. :p

ya sen kimsinde burkayı küçümsüyorsun :)

Ha yorumların ne kadar değerli bilemem de, genel anlamda diyorum. Zaten Burkay ile futbolcu tartışıyormuşsun, çok sağlıklı yorumlar olmadığı buradan belli.

Ayıp ediyorsun gerçekten makara yapıyorum,totem yapıyorum falan ama ciddi ciddi konuşmaya da her zaman varım her görüşe de saygım var

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

McKennie Juve gözünde Taylan-Cicaldau, piyasası hayli düşmüş durumda. Gelipte Zaniolo transferinde çok ciddi bonservis saydığımız transfere takas makas aptallığına düşmeyelim. Zaniolo = para ≠ takas

USA zaten bizden daha başarılı gidiyor Milli Takım seviyesinde. Tabii bulunduğu konfederasyon çok kofti, o yüzden abartmayacağım ama bizden hiç aşağı kalır yanları yok şu anda.

usa şuan hakimiyet kurmamasının sebebi zaten yatırıma geç başlamaları zaten. kudursunlar boşver

yok ya ben bunun benzeri topculara bakacagım,taktım kafaya.italyadan alalım birini yine

10 numaraya en kötü ziyech gelecek gibi,blas falan olmazsa

Ayıp ediyorsun gerçekten makara yapıyorum,totem yapıyorum falan ama ciddi ciddi konuşmaya da her zaman varım her görüşe de saygım var

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstüne alınma da trollere alerjim var benim. Senin de mesajların çok dikkat çekiyor bu konuda. OÖ de çok bilmiş gibi yazıyor ve trollüyor. Can sıkıcı bir alışkanlık. Yakıştıramıyorum koca koca adamlara.

Malsenal forumuna göz attım, adamlar Torreira defansif özellikleri hariç oyuna pek bişey katmadigini, Emery onu 8#de denediginde yetersiz kaldigini söylüyorlar. Düşündürücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt