Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.821
- 37.248
- 3.798
Zaniolo birebir takasla gitmez, takas + 20 milyon falan verirler ancak o şekilde verir bizimkiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tembeliz çünkü. spor çok çalışma gerektiren bir faaliyet.Baskette bizi donlarında sallarlar. O başka seviye.
Biz Sırbistan gibi küçük bir ülke kadar sporcu yetiştirmede niye başarılı olamıyoruz, onu düşünmemiz lazım.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Trol yaptığım da var yapmadığım da aslında şöyle anlatayım; Örneğin İcardi konusunda mantıken olacağı fikri kafamda bağdaşmıyor sonuçta profesyonel bir sporcu ve 30 milyon yıllık gibi bir teklife nasıl hayır diyip bize gelecek, bir diğer hayal dediğim Joao Felix işiydi onda da Erden Timurda aynı böyle söyledi. Pulisic konusunda ben ülkesinin imaj görüşü ve baskısı sebebiyle bizi tercih etmeyeceğini düşünüyorum bu Hadji Wright getirmek gibi değilÜstüne alınma da trollere alerjim var benim. Senin de mesajların çok dikkat çekiyor bu konuda. OÖ de çok bilmiş gibi yazıyor ve trollüyor. Can sıkıcı bir alışkanlık. Yakıştıramıyorum koca koca adamlara.
aynı rolde oynar torreira. iyi giden şeyi bozmayız.Malsenal forumuna göz attım, adamlar Torreira defansif özellikleri hariç oyuna pek bişey katmadigini, Emery onu 8#de denediginde yetersiz kaldigini söylüyorlar. Düşündürücü
Lig farkiyla alakali olabilirFiorentina'da da 5 gol 5asisti var ama
olum beğenmiyorsan engelle gitsin
görmezsin ne yazdığımı rahatsızda olmazsın
o ekonomik şartlarla, eğitim sistemiyle 30 yıldır futbol kültürü yerleştirmeye çalışan bir ülkenin çıkardığı tek yıldız puliçse biraz düşün derim
halkda bir karşılığı yoksa yatırımının
birşey ifade etmez
Trol yaptığım da var yapmadığım da aslında şöyle anlatayım; Örneğin İcardi konusunda mantıken olacağı fikri kafamda bağdaşmıyor sonuçta profesyonel bir sporcu ve 30 milyon yıllık gibi bir teklife nasıl hayır diyip bize gelecek, bir diğer hayal dediğim Joao Felix işiydi onda da Erden Timurda aynı böyle söyledi. Pulisic konusunda ben ülkesinin imaj görüşü ve baskısı sebebiyle bizi tercih etmeyeceğini düşünüyorum bu Hadji Wright getirmek gibi değil
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
taraftar böyle söyleyince kızıyor ama ama en mantıklı hedef yeniden ligde şampiyon olmak bence. avrupa gazıyla transferde açılıp hüsran yaşama riskini almak istemem. geçmişte yaşadık bunları.Gelecek oyuncular hedefin avrupami ligmi olduğunu belli edecektir ,lig için 2 3 takviye yeter ama hedef ucl veya uefada başarıysa çok geniş ve güçlü kadro şart yoksa dayak yeriz
olum beğenmiyorsan engelle gitsin
görmezsin ne yazdığımı rahatsızda olmazsın![]()
o ekonomik şartlarla, eğitim sistemiyle 30 yıldır futbol kültürü yerleştirmeye çalışan bir ülkenin çıkardığı tek yıldız puliçse biraz düşün derim
halkda bir karşılığı yoksa yatırımının
birşey ifade etmez
adam gurbetçi renktaşTürkçen çok bozuk trol Okan renktaşım.
Amerikalılar futbol işini ciddiye almıyor ki, yarın ciddiye alsınlar, en geç 10-15 sene içinde hanedanlık kurarlar, ama dediğin gibi halkın ilgisi yok
Erden Timur: "Avrupa'nın büyük kulüplerinin başkanlarıyla konuştuğumda Şampiyonlar Ligi için nasıl bir kadro kuracağımızı soruyorlar."Gelecek oyuncular hedefin avrupami ligmi olduğunu belli edecektir ,lig için 2 3 takviye yeter ama hedef ucl veya uefada başarıysa çok geniş ve güçlü kadro şart yoksa dayak yeriz
tembeliz çünkü. spor çok çalışma gerektiren bir faaliyet.
hakikaten iyice serdar ali çeliker'e bagladın renktastembellikle alakalı birşey değil bu
almanyada türkler nasıl çıkıyor
yatırımla, eğitimle alakalı birşey
ben brezilyaya gittim misal arabayla bir şehirden başka bir şehire geçerken 100 tane filan futbol sahası görüyorsun herkes futbol oynuyor adamların kültüründe var futbol oynamak
arjantine gitmedim aynısı onlarda da varmış
trde futbol oynayacak alan bile yok özelşiklr büyükşehirlerde
almanyada 500 kişilik köylerin bile çimsahaları kulupleri var
acayip bir futbol kültürleri var
her erkek çocuğu 5 yaşında bir kuşube üye olur bu kültürdür eğitimdir
tabi ki bu ülkelerden çıkar iyi topçular
Amerikalılar futbol işini ciddiye almıyor ki, yarın ciddiye alsınlar, en geç 10-15 sene içinde hanedanlık kurarlar, ama dediğin gibi halkın ilgisi yok