- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
mckennie kim ya mevkisiz bi topçuyu daha kaldıramaz bu bünye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusufla yunus'a top mu oynatti hoca seneye oynatsin. 2 sakatlikta bütün kulvarlara veda edersin onu geçtim rotasyon yapman lazım.10 no zaniolo mertens
kanatlar rashica kerem barıs yunus yusuf
gayet yeterli
Annesinin şimdiye kadar 4 tane tweet'i var bugün ki tweet'i atmışsa iş bitmiştir annesinin atmasının sebebi de ortamı yumuşatmak içindir muhtemelen resmi imzayı atmış çocuk kariyerini düşünüyor.
yapacak bisey yokYusufla yunus'a top mu oynatti hoca seneye oynatsin. 2 sakatlikta bütün kulvarlara veda edersin onu geçtim rotasyon yapman lazım.

anaya küfür var mıAnnesinin şimdiye kadar 4 tane tweet'i var bugün ki tweet'i atmışsa iş bitmiştir annesinin atmasının sebebi de ortamı yumuşatmak içindir muhtemelen resmi imzayı atmış çocuk kariyerini düşünüyor.
gidince ederler suan yokanaya küfür var mı
yahu biz nelsonn u boeyi 25m euro versinler her biri için direk satalım yerini doldururuz kafasındayız ama bunlar sanki kulüp kapanmış gibi davranıyor, alt tarafı oyuncu yani, bizim boey nelson da yetenekli ama biz bu kadar dram yapmıyoruz adamlar aşk yaşıyor arda ile : )Lan bunlar Arda'yı kulüpten büyük görüyoŞampiyonluğu kaybetmişler millet o kadar dalga geçiyo rakibin alkollü çıkmış seni 3-0 yenmiş derbide Arda'ya yapılan video editini raporluyolardı paso bunlar yav
![]()
Altına hiç bakmadım sadece sürekli tweet atan birisi mi diye baktım muhtemelen yoktur.anaya küfür var mı
bizimle karsılastırılmaz durumlarıyahu biz nelsonn u boeyi 25m euro versinler her biri için direk satalım yerini doldururuz kafasındayız ama bunlar sanki kulüp kapanmış gibi davranıyor, alt tarafı oyuncu yani, bizim boey nelson da yetenekli ama biz bu kadar dram yapmıyoruz adamlar aşk yaşıyor arda ile : )
büyük klübe bak, ufak çoçuğa yalvarıyorlar ahhaaha
hala fbyi büyük klüp falan sanıyorlar bence, yahu anadolu takımına döndüler farkında değiller hahahahahadamlar arda gülerin menajeri tarafından kandırıldığını falan düşünüyor ciddi ciddi, çocuk niye kalsın fb bataklığında ne alaka menajer![]()
kiralık olur ancak. bonservisi fazla gelir.Mckenie bu arada temposu fiziği falan iyi olan bir eleman, iş kesinlikle yapar ama ucuza alirsak