Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar büyük resmi gören var mı

1686826128937.webp

bu ne lan kahkaha attım

bu fb bu sene bayağı bi revizyona gidecek anlaşılan. 10 oyuncu gider, 10 oyuncu gelir. umarım hepsi hayırsız olur.

gidenler: alioski, sangare, zajc, valencia

gitmesi muhtemel: osai, arda, rossi, kahveci, serdar dursun

bruma'dan hileli 6.5 m eur geldi, bir de arda'dan 17.5 geleceği konuşuluyor.

kale: altay-ice

sağ bek: ferdi

stoper: szalai-perez-samet-gustavo-serdar

sol bek: lincoln-osterwolde

dos: arao

sağ kanat: emre mor

sol kanat: ryan kent

st: batsuayi, pedro, king

Weston McKennie benim özel olarak takip ettiğim, beğendiğim bir futbolcu. Takımın fiziksel yükünü hafifletecek enerjisi olan, fiziksel gücü yüksek birisi. Hücum tarafında da fena değildir, tekniği iyi seviyede ama öyle net 8 numara yaratıcılığına da sahip değil. Koşar, basar, rakibi ısırır, topu kapar ama aldığı topla da öldürücü pas falan denemeden oyun kurucusuna bırakır. Gerektiğinde çalım atar, rahat adam eksiltip takımın vitesini yükseltir.

Bu çocuğu bonservisiyle almamızın imkanı yok bence, Zaniolo ile takas mevzusu geçiyor ama onda da doğrudan takasta kazanan biz olmayız diye düşünüyorum. McKennie'nin 1 ya da 2 yıllık kiranması + Kulusevski'nin tapusu güzel olabilirdi. Yine de ben Zaniolo'yu bonservis bedeli ödenmeden bırakmazdım. Nakit her zaman iyidir 😄

Bu arada, doğru hatırlıyorsam Kerem ile gol sevinçleri aynı. O da asa sallıyordu, hatta Kerem'den de önce yapıyordu bu sevinci 😄

@Suat Kara abi senin de bildiğin, takip ettiğin bir oyuncu muhtemelen. Var mı bu denkleme bir yorumun ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt