- 18 Eylül 2018
- 16.094
- 12.437
- 1.473
Sen kafanı çıkarma sana yapacaklarını tahmin bile edemeyizUlanKeramettin yine online mı oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kafanı çıkarma sana yapacaklarını tahmin bile edemeyizUlanKeramettin yine online mı oldu?
chiesa + 20 m euroya okChiesa - Zaniolo takasına ne dersiniz? Ben hayır.
Evet diyeceğim takas Kulusevski + Mckennie(Zakaria) birlikte vermeleri olur. Sonuçta isteyen onlar fazlaysa ve çok istiyorlarsa 35 milyonu yatırsınlar yada.Chiesa - Zaniolo takasına ne dersiniz? Ben hayır.
bencede ihtiyacımız paredes değil. ndombele ihtiyacımızı karşılar.Erden Timur takımın geliştirmesi gereken yönünden bahsederken fizik ve atletizm dedi. Parades'in atletizm yönünden ilk seçeneklerde olmadığını düşünüyorum adı geçen Mckennie ve yazılan Ndombele listede üst sıralarda olabilir. Transferde yazılan isimlere bu yönden de bakabiliriz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Chiesa cok merakliydi zaten.Chiesa - Zaniolo takasına ne dersiniz? Ben hayır.
McKennie fizik kalitesiyle ve enerjisiyle tek başına seviye atlatır takıma. Ama Lucas ile birlikte oynatılacağı senaryoda önüne iyi bir oyun kurucu gerekiyor.Erden Timur takımın geliştirmesi gereken yönünden bahsederken fizik ve atletizm dedi. Parades'in atletizm yönünden ilk seçeneklerde olmadığını düşünüyorum adı geçen Mckennie ve yazılan Ndombele listede üst sıralarda olabilir. Transferde yazılan isimlere bu yönden de bakabiliriz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
burası transfer forumudeli gibi yüreğime zorsun biliyorsun ama olsun
fb'de böyle bir durum varken, bizim mevcut kadroda ise bir tek rachica ve icardi kiralık idi. her ikisinin de gelme ihtimali var. nelsson ve boey'in de gitme ihtimali var. kalan kadro stabil gibi.bu fb bu sene bayağı bi revizyona gidecek anlaşılan. 10 oyuncu gider, 10 oyuncu gelir. umarım hepsi hayırsız olur.
gidenler: alioski, sangare, zajc, valencia
gitmesi muhtemel: osai, arda, rossi, kahveci, serdar dursun
bruma'dan hileli 6.5 m eur geldi, bir de arda'dan 17.5 geleceği konuşuluyor.
kale: altay-ice
sağ bek: ferdi
stoper: szalai-perez-samet-gustavo-serdar
sol bek: lincoln-osterwolde
dos: arao
sağ kanat: emre mor
sol kanat: ryan kent
st: batsuayi, pedro, king
Evet bende lamine diacktan bahsediyorumburası transfer forumu