Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.001
- 16.599
- 2.648
Ondan kalmamış başka yerini çekmeliMurat başkan bunun kulağını bi çeksin bi.Ne demek öncelik fenerde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan kalmamış başka yerini çekmeliMurat başkan bunun kulağını bi çeksin bi.Ne demek öncelik fenerde?
eyüp bizim degilmiydiEyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız:
"Umut Nayir ile hem Fenerbahçe hem Galatasaray ilgileniyor. Öncelik Fenerbahçe'de."
(A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dembele'yi ciddi manada beğeniyorum ama Icardi çok başka seviye. Yani Icardi Süper lige gelmiş en iyi 2-3 forvetten birisi muhtemelen zaten bu yüzden çok zor bir transfer. Lakin Icardi olmazsa Dembele iyi bir alternatif olur bence onun kadar katkı veremez ama gerekli performansı sağlar.dembele icardiden cok katkı verebilir
evet ama icardinin performans vermesi biraz uzun sürebilir yine tatil kafayı vermeme durumları olabilirDembele'yi ciddi manada beğeniyorum ama Icardi çok başka seviye. Yani Icardi Süper lige gelmiş en iyi 2-3 forvetten birisi muhtemelen zaten bu yüzden çok zor bir transfer. Lakin Icardi olmazsa Dembele iyi bir alternatif olur bence onun kadar katkı veremez ama gerekli performansı sağlar.
@Alper AltunForum yonetimi sagolsun elli kere banladigi icin beni totem niyetine gsc efsanesi olamadik
Icardi'yi bu yüzden almak lazım. Son dönemlerde pozisyonlardan sonra gidip oyuncularla iletişim kurup ne yapmaları gerektiğini öğretiyordu. Umarım Icardi'yi tutarız o zaman 1 yıl sonra BAY'dan muhteşem bir forvet olur.Şu bay'da saha görüşü ve şut olayı iyi olsa süper ligde her maç atar.