Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.972
- 73.501
- 5.188
Bu transfer dönemi ağır sıçış olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşimÖzür dilerim Yunus Abi
Bu transfer dönemi ağır sıçış olabilir
Trde bi kulübün 2 sene üst üste iyi işler yapması imkansız. Gtümüz kalktı şimdi sırada yapacağımız yanlışlarla rezillikşer yaşamak varnostrazeren bunu öngördü
Icardi'nin yerini bir tek Lewandowski doldurur onun hariç gelecek her isim ciddi eleştirilir.
ilk sezondan sonra zafer sarhosluguna kapilip bir sürü uyumsuz isim alinmasi türkiye'de normal bir durum maalesef. ayaklarin yere saglam basmasi, mevcut kadroda gerekli oyuncularinin takimda kalmasi ve üzerine takviye yapilmasi gerekiyor.Trde bi kulübün 2 sene üst üste iyi işler yapması imkansız. Gtümüz kalktı şimdi sırada yapacağımız yanlışlarla rezillikşer yaşamak var

İcardinin yerini icardi bile dolduramayabilir bu sene.Icardi'nin yerini bir tek Lewandowski doldurur onun hariç gelecek her isim ciddi eleştirilir.
Bizim durumumuz seneye nasıl olur o tabi kadroya da çok bağlı ama bizim diğer sezon şampiyonlarına göre şöyle bir farkımız var biz herkesin iyi olduğu sezonda çok çok iyi olduğumuz için şampiyon olduktrde şampiyon olan takımlar ertesi sene ilk 5e falan giremiyor bayadır![]()
Bence diger takimlar cok zayifti. Bjk'yi fazla izlemedim ama fenere calinan penaltilar da ortadaydiBizim durumumuz seneye nasıl olur o tabi kadroya da çok bağlı ama bizim diğer sezon şampiyonlarına göre şöyle bir farkımız var biz herkesin iyi olduğu sezonda çok çok iyi olduğumuz için şampiyon olduk
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç farketmez bizim 2.44 puan aldığımız ve söke söke aldığımız bir sezondu aramızda oynanan oyundan sezon içinde şikayeti olan keyif almayan yoktur sanırımBence diger takimlar cok zayifti. Bjk'yi fazla izlemedim ama fenere calinan penaltilar da ortadaydi
Herkes İcardi gibi tutmasindan ziyade her sene oyuncunun bonservisinin alınmasıyla uğraşmak kötü oluyor.Burak Elmasın tek doğru yaptığı strateji aynısını Zaniolo da da kullanmıştık taksitler halinde bonservis odemeliyiz.Çok kiralığa yanaşmayalım derim herkes Icardi gibi tutmayabilir
Başkan kendi söyledi. Sütten ağzımız bir kere yandı asla aynı hataya düşmiycez. Ön eleme oynayıp ona göre UEFA dan para alicaz ve samp. ligine gitcez. Ki haksızda sayılmaz. psv tromso gibi facialari hep bu transferi geç yapalım olayından yaşadık. Bence yönetim en doğru işi transferi erken bitirmeye çalışarak yapiyo. Sadece lig oynamak yada konferans oynamak için üst düzey kadro sana zarar olarak dönebilir. Transferin bir kısmını sonra fırsat transferi bekleyerek yaparsın lafım olmaz ama elzem olan orta saha forvet gidenlere gore defans ve sol bek transferini hemen yaparsın. Sen almazsan iyi o bölgelere alacağın iyi oyuncularda başka takımlara gidiyoben transferde acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum bir arkadaş daha yazmıştı erken transfer yapacaz diye gomise belhandaya maicona az domalmadık zamanında