Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asla katılmıyorum şu an orta sahaya falan ihtiyaç yok ön elemeler için sergio-torreira-berkan-midjö yeter da artar

hatta ilk tur için forvet bile olmasa olur bence

2017 yazıyla bu dönem karşılaştırılmaz çünkü orda daha yapılanma yeni başlamıştı, şimdi ise oturmuş bir kadro var zaten.

torreira-icardi hep geç geldi. acele edince hem çok daha fazla para verirsin hem fırsatları kaçırırsın.

tabii ki eylülün ortasını bekleyelim demiyorum da temmuz sonuna kadar rölantide gidilebilir gayet.
Valla kardeşim bu dediğine asla katılmam. Transferinin çoğunu yapacaksın fırsat için transfer sezonu sonlarını bekleyeceksin. Ne oluyoki sonu beklediğinde. Şimdi aynı paraya alabileceğin oyuncu yine aynı para ancak çoğu kulübüne gitmiş oluyor sen kalanlardan seçmek zorunda oluyorsun. Bu sene sansliydin icardi filan geldi. Sen bu şansın kaç kere daha yanımızda olacağını düşünüyorsun ki. Birdahakine sona bırakırsın copler kalir gecmis olsun. Birde bunu geç forvetsiz geçirdiğimiz sezonu hatırla. Diagne bize nasıl girmişti. Hep senin şuan destek verdiğin transfer sezonu sonunu bekleyelim zihniyeti. On eleme oynayacaksın forvetsiz cikalim diyosun. Bu isi bilen adamin edeceği laf degil. Forvetsiz sen giresunu umraniyeyi yenemiyosun daha... Akli başında hiçbir kulüp benim hedefim Avrupa diyipte transferini son güne yada ön eleme sonrasina bırakmaz. Sen böyle dusunebilirsin buna yapicak bisey yok ancak yönetimimiz isini biliyor şükür. Başkan asla o hataya düşmem erkenden yüzde 70 80 i bitirir yolumuza bakarız dedi. Beni en çok mutlu eden şey bu. Iyiki bu yönetim var ve çizdikleri yoldan devam ediyolar

Son düzenleme:
Twitter üzeri patlatip o mesaji burda paylasirsan olmaz mi? Baska yerde yazilan mesajlar icin ban vermezler gibi geliyor bana. En iyisi bir dene
Hayir denedim öyle olmuyor

Malum sözlesme sartlari su sekilde

243393EE-3F7D-4DE4-B3FA-972088A80C45.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt