Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.383
- 24.474
- 3.093
Pazar günü Ankara da başkanla beraberiz arkadaşlar GsC ye özel sıcak duyumları aktarmaya çalışacağız inş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin abicim gelsin. Erkenden bitirelim de takım ilk kez adam gibi kamp yapsın o zaman asıl basarili sezonu oynarız.Sakin olun. Geliyorlar
Eninde sonunda gelecekler. Eli kulağındaGelsin abicim gelsin. Erkenden bitirelim de takım ilk kez adam gibi kamp yapsın o zaman asıl basarili sezonu oynarız.
kesinlikle katılıyorumGelsin abicim gelsin. Erkenden bitirelim de takım ilk kez adam gibi kamp yapsın o zaman asıl basarili sezonu oynarız.
Maalasef herkese atiyorFeramuz wow atıp duruyorsun bana mı sardin birader simdide. Siyasiyim ben bak sonra üzülürsün her hareketin kontrol altında![]()
Ben başkan olsam seçilirim amakesinlikle katılıyorum
genel başkanlığa aday olma
Sakin olun. Geliyorlar
Niye anlamadığını anlamadım dediğim şeyler gayet net.Valla kardeşim bu dediğine asla katılmam. Transferinin çoğunu yapacaksın fırsat için transfer sezonu sonlarını bekleyeceksin. Ne oluyoki sonu beklediğinde. Şimdi aynı paraya alabileceğin oyuncu yine aynı para ancak çoğu kulübüne gitmiş oluyor sen kalanlardan seçmek zorunda oluyorsun. Bu sene sansliydin icardi filan geldi. Sen bu şansın kaç kere daha yanımızda olacağını düşünüyorsun ki. Birdahakine sona bırakırsın copler kalir gecmis olsun. Birde bunu geç forvetsiz geçirdiğimiz sezonu hatırla. Diagne bize nasıl girmişti. Hep senin şuan destek verdiğin transfer sezonu sonunu bekleyelim zihniyeti. On eleme oynayacaksın forvetsiz cikalim diyosun. Bu isi bilen adamin edeceği laf degil. Forvetsiz sen giresunu umraniyeyi yenemiyosun daha... Akli başında hiçbir kulüp benim hedefim Avrupa diyipte transferini son güne yada ön eleme sonrasina bırakmaz. Sen böyle dusunebilirsin buna yapicak bisey yok ancak yönetimimiz isini biliyor şükür. Başkan asla o hataya düşmem erkenden yüzde 70 80 i bitirir yolumuza bakarız dedi. Beni en çok mutlu eden şey bu. Iyiki bu yönetim var ve çizdikleri yoldan devam ediyolar
mustafa paredes gsde çok iş yapar diyor
serdar hafif gömüyor
serdar hafif gömüyor