Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.364
- 60.274
- 3.473
bi tane adam övüyodu adam futbolu bırakmıştı sanırım 22 yaşındao gömüyorsa direkt gelsin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi tane adam övüyodu adam futbolu bırakmıştı sanırım 22 yaşındao gömüyorsa direkt gelsin ya
Bu Zanioloyuda gömüyorduserdar hafif gömüyor
Bi yazsa. Biliyor başına geleceği.Lan bana degil Feramuza atiyoruz
2 kere 90 dk izlediyse neyim yaOlay Paredesin futbolculuğu değil zaten. İnsanların endişesi farklı ve haklı bir sebep. Paredes geçmişte 8 oynamış olabilir ama Zenitte oynadı. 5 senedir falan tamamen 6 numaraya evrildi bu adam.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
paredes icardi ok vermeden gelmez
paredes gelirse bilin ki icardide gelecek
Bak sen bana geçen seneyi örnek gösteriyorsun. Geçen sene tarihimizde nadir olan bir sezondur. O şekilde o paralara bir daha zor bulursun. Ciddi anlamda Toreira filan şanstı. Normalde alamazsin kardeşim o şekilde.Niye anlamadığını anlamadım dediğim şeyler gayet net.
Biraz daha beklediğin zaman daha kaliteli adamlar alabiliyorsun, geçen sene getirsene hadi torreirayı-icardiyi haziranda? niye getiremedin? senin mantığınla torreira yerine erken olsun da kim olursa olsun diye bi adam alsaydık şampiyon olabilir miydik? Şansla falan alakası yok, kaliteli topçular sana haziranda gelmez, diğer taraflardan teklif bekliyor adamlar, kabul etsen de etmesen de tercih edilen bir lig veya takım değilsin. tam olarak bu yüzden de TFF transfer dönemini uzatıyor diğer liglere göre. (Yaptıkları tek doğru iş olabilir.) Zaniolonun gelebilme sebebi de bu tamamen mesela. Fm değil bu sezon içinde kulübüyle oyuncuyla anlaşayım 1 haziranda kulübüme gelsin oyuncu öyle bir dünya yok.
diğer bir sebep de hem kulüpler hem oyuncular yüksekten uçuyor transfer dönemi başı olduğu için. maiconla belhandaya toplam 18 falan bonservis verdik, hatırlamasak ok dicez yani.
dursunun dediği fasafiso %70-80 falan bitirmeleri mümkün değil, ki mantıklı olan da bu zaten. dün erden daha itidalli konuştu.
dediğim gibi transferin son gününe bırakalım transferi falan demiyorum zaten oturmuş bi kadro var, biraz ağır gitmekten zarar gelmez alabiliyorsan bi forvet alırsın diğer hamleler için çok acele etmeye gerek yok.
Her maçını izlemişimdir herhalde. Zenitte 8 oynamış en son Oliveira varken bu herifi isteyen futboldan anlamıyordur sezon ortası Josef Topal ikilisi gibi diyip Torreira ile Paredese sallarsın2 kere 90 dk izlediyse neyim ya
paredes icardi ok vermeden gelmez
paredes gelirse bilin ki icardide gelecek
Bak sen bana geçen seneyi örnek gösteriyorsun. Geçen sene tarihimizde nadir olan bir sezondur. O şekilde o paralara bir daha zor bulursun. Ciddi anlamda Toreira filan şanstı. Normalde alamazsin kardeşim o şekilde.
Senin dediklerini anlıyorum ama daha önceki stratejimizi anlatıyorsun bana. Bu strateji kac sezonumuzu mahv etti. Kimse sana fırsat transferi yapma demiyo. Ancak ne kadar erken o kadar iyi. Sezona erken başlıyoruz ve sadece ligde yokuz. Ben bunu söylüyorum. Dursun fasa fiso demişsin. Ne alaka yaw Dursun gayet akıllı adam bakma ilk sezonu biraz acemiydi bizde eleştirdik ama şuan gayet başarılı. Ayrica Erden Timur var. Oda aynı şeyi söylüyor. Dediğim gibi sen eski zihniyeti savunabilirsin. Sana bir sürü hakli sebepte sunabilirim dediklerim dışında ama gerek yok. Ama benim sahsi fikrim senle ayni fikirde olmak zorunluluğumuz yok. Ben erken daha iyi olur diyorum. Sebeplerim belli. Sen ısrarla eski sistem daha doğru diyosun. Yapicak bisey yok. Bende mutlu oluyorum çünkü yönetimle ayni fikirdeyim.
Neyse yani uzatmanın manası yok. Ayri fikirlerdeyiz Herkesin düşündüğü kendine göre doğrudur.