Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.914
- 11.248
- 1.838
hangi eşegi alıyoruzkeyfim kaçtı
icardi'den bunlara, attan inip eşşeğe biniyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi eşegi alıyoruzkeyfim kaçtı
Bardakçıda tam tersiZaniolo, İtalya milli takım 11 ine giriyor, bizim takıma giremiyor
Juventus'la takaslanacakmis haberleri isiginda yazdim kadroyu
Irz düşmanı dedikIcardiiye gecen sene neler soylendi
Mckennie. O da kadroya giremeyecek haliyle cunku Oliveira'dan da Torreira'dan da kotu topcutakastan gelen adam kim![]()
Sanmam yav, oyuncu kalmak istiyor, şamp ligi oyanayacam dedi, mutluyum huzurluyum dedi. Ailesi de mutlu, ve yönetim satmak istemiyor. 35 net yatırmaları için önce oyuncu ile anlaşmaları lazım, ayrıca adam İtalyada bunalıma girdi hayattan soğudu en azından 1-2 sene dönmek istemez. Roma taraftarının da tepkisi çok çok çok daha büyük olur. 15 e biz sattık 35 e başkası sattı diye. Zaten 30 a İngiltereye gitmedi diye bi dünya tehdit almıştı, adam yaşadığı yeri değişmişti.Juventus'la takaslanacakmis haberleri isiginda yazdim kadroyu
hangi eşegi alıyoruz
Super ligin irzina gectigi icin oIrz düşmanı dedik
eşek oglu eşekdembele
gömlek yakışmış
O mesajin amaci baskaydi renktasSanmam yav, oyuncu kalmak istiyor, şamp ligi oyanayacam dedi, mutluyum huzurluyum dedi. Ailesi de mutlu, ve yönetim satmak istemiyor. 35 net yatırmaları için önce oyuncu ile anlaşmaları lazım, ayrıca adam İtalyada bunalıma girdi hayattan soğudu en azından 1-2 sene dönmek istemez. Roma taraftarının da tepkisi çok çok çok daha büyük olur. 15 e biz sattık 35 e başkası sattı diye. Zaten 30 a İngiltereye gitmedi diye bi dünya tehdit almıştı, adam yaşadığı yeri değişmişti.
Mckennie. O da kadroya giremeyecek haliyle cunku Oliveira'dan da Torreira'dan da kotu topcu
Usta Dembeleye çöp ve eşşek muamelesikeyfim kaçtı