Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson boey 50m yi gidip yerine denayer müldür çözünce 45 m cepte kalıyor, bu 45m 2-3 şampiyonluğa bedel.

gerekirse 3 sene şampiyon olmayalım böyle borcu sıfırlayalım diyicem de şampiyon olmayan takım da oyuncusunu pahalıya satamaz öyle bir dilemma.

Dogru ya onu unutmusuz kesin odur. Gerci ona da paralari yetmeyebilir, yahut City salmak istemeyebilir dogrudan rakip olduklarindan
Hudson-Odoi de 2-3 sene önce dünyanın en iyi 3-5 potansiyel vaad eden kanat oyuncularından biriydi ama şöyle de bir sorun var İngilizler homesick oluyor ve zaten Leverkusen de bile olmamış , tabii bizde taraftar falan da var ama tuzlu olur kiralaması maaşı falan o yüzden bence onun İngiltere'de rehabilite olması daha mantıklı gibi duruyor.Bizde de olacağını sanmıyorum ben.Tabii işin diğer kısmı da aynı şekilde bu oyuncunun riskine de girip rehabilite etsek direkt +35 yazarız kulübe ama ben oyuncunun da pek niyeti olduğunu düşünmüyorum , tembel bir adam.
Bence bu herif sadece o ilk ciktigi donem iyiydi, onda da 5-10 mac iyiydi. Sonra kontrati bitmek uzere ve kulup cok kotu durumda diye yagli bir kontrat kapti, dizini patlatti ve bitti. Ben alinmaya deger bir risk olarak gormuyorum

Genel olara Ingiliz homegrown bir yetenegi rehabilite edersek £30m cepte ama orasi kesin. Fakat ben bu tarz sakatlik sorunlu yuksek maasli adama gitmektense altyapidan cikip sans bulamayan herifleri alalim derim, adamlarin altyapilari topcuoglu topcu kayniyor

Fb min jae muriç ve elmasa kaça sattı peki
orda ali koçun hüllesi var, neyse

ben genel olarak söyledim, başarılı kulüplerin oyuncuları daha değerlidir. takım başarılı oldukça oyuncuları da parlar değer kazanır. şimdi gidip bana küme düşen takımdan satılan pahalı transfer gösterme.

Dogru ya onu unutmusuz kesin odur. Gerci ona da paralari yetmeyebilir, yahut City salmak istemeyebilir dogrudan rakip olduklarindan

Bence bu herif sadece o ilk ciktigi donem iyiydi, onda da 5-10 mac iyiydi. Sonra kontrati bitmek uzere ve kulup cok kotu durumda diye yagli bir kontrat kapti, dizini patlatti ve bitti. Ben alinmaya deger bir risk olarak gormuyorum

Genel olara Ingiliz homegrown bir yetenegi rehabilite edersek £30m cepte ama orasi kesin. Fakat ben bu tarz sakatlik sorunlu yuksek maasli adama gitmektense altyapidan cikip sans bulamayan herifleri alalim derim, adamlarin altyapilari topcuoglu topcu kayniyor
Ben de aynı fikirdeyim.Lampard ilk sanırım 19-20de oynatmaya başlamıştı ve solda oynatıyordu oyuncu da çizgiyi kullanan bir oyuncu olduğu için genelde çizgiye inmeye çalışıyordu ve özellikle pas verip yaptığı çapraz koşuları falan başarılı buluyordum , sonra 20-21'de (en çok oynadığı zaman) Lampard kendisini sağda kullanmaya başladı hatta oyuncunun attığı koşulardan dolayı forvet arkasında sol içte kullanıyordu , sonra da sağ kanat oldu bir anda ve orada bence daha iyiydi çizgiyi iyi kullanan gerektiğinde de half space bölgesinden içeri doğru giriyordu sonra Tuchel de sağda oynatmaya devam etti Lampard gittikten sonra aynı sezonda ama işte klasik siyahi İngiliz topçu , gamsız adam.Hatta aşil de gitmişti diye hatırlıyorum geçen sene , o yüzden bizlik adam değil gibi.
Chelsea'nin altyapı da muazzam valla bu arada.Fabrika gibi topçu basıyor adamlar

1686867970092.webp

Montella itfbde - di marzio

puhauahauha
Sergen gelmesinden çok daha iyi oldu. Montella o yükü kaldıramaz. Sergen futbolcu olarakta daha iyi adamlar ister bunları uyandirirdi. Bide Sergen ağlama uzmanidir. Ağlaya ağlaya bjk yi şampiyon yapti. Bence gayet iyi olmuş. Adana o kadro ile daha iyi olmalıydı mesela.

klasik siyahi İngiliz topçu , gamsız adam
buna istirak etmem mumkun degil rtas. su an dunyadaki en iyi topcularin neredeyse yarisi siyahi ingilizlerden olusmakta

kendisini a takima cikaran sarri hocaydi, uefa'nin kazanildigi sezon parladi zaten ozellikle uefa maclarinda

onun disinda katiliyom

Miretti rotasyonda is yapar gelsin. Meliksah diyodu gelebilir diye

Bu arada herif Sopranos'dan firlamis gibi duruyor. tipe bak

571607-1652773586.jpg

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
Ulan adam zaten 20 yaşında 2 sene önce napmis olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt