Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırak feneri hocam, bizden haber ver
Bizdeki sorun şu ki; gerçekten Erden Abi 9 boyutlu satranç oynuyor, ben yer yer YK'a dahi bilerek yanlış bilgi servis edildiğini yada hiç bilgi verilmediğini düşünüyorum.

Ajans 1905 yayınında olanlar malum Tielemans'tan tutunda yalanlanan birçok isim hepsini geçtim yani Tielemans ile nasıl görüşmedik hayret ettim :D

Mert sakatlık öncesi 12 13 milyon talep edilen bir oyuncuydu sakatlık mutlaka belli oranda geri götürmüştür ama yine de doğru profil ve Türk oyuncu 3-5 milyon Euro arası olduysa çok iyi transfer, Sacha Boey de gitmiş demek ki ilk olarak Dubois ve Boey un olduğu yere transfer yaptığımıza göre

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizdeki sorun şu ki; gerçekten Erden Abi 9 boyutlu satranç oynuyor, ben yer yer YK'a dahi bilerek yanlış bilgi servis edildiğini yada hiç bilgi verilmediğini düşünüyorum.

Ajans 1905 yayınında olanlar malum Tielemans'tan tutunda yalanlanan birçok isim hepsini geçtim yani Tielemans ile nasıl görüşmedik hayret ettim :D
Çünkü herkes bu ara yayınlara çıkıp isim zikretmeye başladı hoca bile bu konuda zafiyet gösterdi, Erden Timur en iyisini yapıyor

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan tielemans cart curt hepsi hikaye şu ermeni zakharyan bi gelseydi de sadece icardiyi çözmeğe çalışsaydık.

boey, nelsson, kerem, zaniolo, zakharyan, torreira, barış alp, kazım bu iskeleti elinde 3 sene tutsan bi avrupa kupası gelirdi.

Forum 3-4 gün içinde Fenerbahçe'yi Ryan Kent hamlesi ile yeni sezonda şampiyonluğun bir numaralı adayı görecek kıvama geliyor.
Bilemedim renktaş

hem bizde hem de onlarda övülmeyen bir transfer oldu bu Ryan Kent transferi

Böyle övülmeyen isimler genellikle iyi performans veriyor

o bakımdan düşündürücü biraz

Sayın arkadaşlar bu hafta içi Moussa Dembele'nin menajeri İstanbul'a geldi (Makan Fofana) ancak görüşme Moussa Dembele için değildi kendisi yüksek uçuyor, pek oynamakta gözü yok gibi daha önce ilgilendiğimiz bir Afrikalı içindi görüşme.

Zaniolo fiyatı = serbest kalma bedeli. Takas makas isteyen olursa bu bedelin yanına eklesin öncelik hakkı veririz. Başka türlü uza

Dün akşam ekranlara çıkan bir yöneticimiz yok muydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt