Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..................Muslera..........................
Mert ..De Vrij ..Apo . Angelino
...........Torreira.. Renato............
Zaniolo.. Ziyech .. Kerem .......
.................
Lukaku........................

Her juve maci izledigimde bu herifin burada ne işi var dediğim adam döndü dolaştı bize girdi. Hicbir özelliği olmayan dümdüz herif. Toreyra kardeşim sen en iyisi kaç kurtul.

Şunu söylemek istiyorum; Erden Timur gibi bir futbol aklı ve bu denli scout ekibi - Okan Hoca - Erden Timur üçgeninde planlı hazırlık yapılan, isimlerin sır gibi saklanması hatta ve hatta tesislerde bile isimlerin şifreli şekilde anılması durumu var şuan, daha önce böyle süreçler olmadı.

Senelerdir bu foruma üyeyim resmen burada büyüdüm, böylesine zor zamanda yer yer öğrenme imkanım olan bir şeyi yapmaya çalışıyorum, sadece sizlere bana geleni temkinli bir şekilde aktarmak istiyorum, derdim prim vs de değil lütfen bunları göz önünde bulundurun büyük Galatasaray taraftarı...

Yanılgı insana mahsustur ancak yanılgı da ısrar etmek bilinçsizliktir.

ulan bu mckennie youtube videolarında bile kötü. ayakla golü olmayan ortasaha mı olur :D

bu arkadaşın acilen atletizme yönelmesi gerekiyor.

Makan Fofana konusu David Datro Fofana ile ilgiliydi zaten ilgimiz olan bir isim gündeme de düşmüştü, aracılık için kendisi ile görüşüldü ilişkileri itibariyle bakalım Chelsea oyuncusu için ne düşünüyor, kiralayacak mı...

İyi forumlar
Hayırlı cumalar

Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmadıkça
1686901752188.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt