Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok mu ordan Kephren Thuram gibi bir babayiğit. Ulen Fransa da ne adamlar var. Forvet için mesela Habib Diallo. Nasıl kimse görmüyor bu adamı. 2.ligten beridir takip ederim. Nonda gibi adam.

Raporluyorum Gökhan bana hayvan demeyecektin

IMG_9147.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

McKennie bence ihtiyaç duyulan tarzda bir oyuncu ama Zaniolo ile takas ihtimalini pek olumlu bulmuyorum. Zaniolo için 20 M + McKennie şeklinde falan olabilir belki ama en ideali Zaniolo'dan bağımsız şekilde McKennie'yi transfer etmeye çalışmak.

Bu arada olivera sayılmaması gerekiyor diyorum bitik hali bile ligin üstünde bir oyuncu

McKennie husunda son 2 kişi kaldığı yorumunu beklediğim
@Sami Karakoç ve @Umut Gül kardeşlerim de çöp derse yeni efsanemiz hayırlı olsun
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
En iyi özelliği ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt