- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
iş ve aşk dolayısı ilen çok yogun bir döneme girmiş bulunmaktayım.trafik kalabalık bu aralar bende.ara ara gireceğim foruma,yoklugumda lütfen yalancılara itibar etmeyiniz.kib by
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlgimiz olan kimse var mı?Fofana işi olumsuz Chelsea kiralamıyor, sadece satmayı düşünüyor an itibari ile durum bu istenen bonservis uçuk bir rakam.
Chelsea'den Pulusic ve Ziyech'e de an itibariyle ilgimiz yok.
Aubameyang var abi olur muİlgimiz olan kimse var mı?
onun benAubameyang var abi olur mu![]()
3 yıl sözleşme istiyor beyfendi 4 milyon eurodan bakalım ne olacak.onun ben
prime dönemini bile zerre sevmiyordum onun yahu. 33 yaşındaki haline gs forması giymiş filan demem dümdüz sallarım3 yıl sözleşme istiyor beyfendi 4 milyon eurodan bakalım ne olacak.
Orta sahaya Morutan'dan umutluyum
Bence yetenekli bir isim ve gelişebilir
Kanattan ziyade 8 veya 10'a çok rahat evrilebilir
Umarım yanılmam ve aynı Boey'deki gibi Morutan'da kendi potansiyelini gösterir
Fenerbahçe maliyetini KAP'a 3 milyon diye bildireceğinden koyunlar için sorun olmaz.Dzeko gelirse hamle oyuncusu olarak Gomisten daha cok puan kazandirir
Surekli ilk 11de oynarsa sakatcao gibi zirt pirt sakatlanir
Hamle oyuncusuna konusulan rakamlar odenir mi? Bence odenmez. Ali Koc cok caresiz oldugu icin yapabilir lakin
Bu çocuk futbola yetenekli ama sosyal hayata yeteneksiz bence ondan mutlu olamıyorOrta sahaya Morutan'dan umutluyum
Bence yetenekli bir isim ve gelişebilir
Kanattan ziyade 8 veya 10'a çok rahat evrilebilir
Umarım yanılmam ve aynı Boey'deki gibi Morutan'da kendi potansiyelini gösterir
Videoyu izlediğimde bende aynısını düşündüm renktaş2.32'deki pası Arda Güler atsa burda methiyeler dizilirdi.