- 26 Ocak 2021
- 41.601
- 40.916
- 3.078
Karşımıza iddia mı oynayacaksın ulan yoksa hea?Ben her kulüpten çekiniyom yaz döneminde oynanacak olan 1 maç sonuçta ama en çok da Young Boys takımından korkuyom..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karşımıza iddia mı oynayacaksın ulan yoksa hea?Ben her kulüpten çekiniyom yaz döneminde oynanacak olan 1 maç sonuçta ama en çok da Young Boys takımından korkuyom..
O takimda bir cok siyahi futbolcu olurdu hep halen öyle mi?Ben her kulüpten çekiniyom yaz döneminde oynanacak olan 1 maç sonuçta ama en çok da Young Boys takımından korkuyom..
Allah’a şükür Galatasaraylıyız
Transfer taraftarı değiliz
İyi forumlar
Aynen fizikli 1 takım reis.Son yıllarda oyun olarak daha da 1 kaliteleştiler.Oyuncularına çok talip var.Özellikle Borussia Dortmund ve Leipzig kafayı takmış durumda bu takıma..O takimda bir cok siyahi futbolcu olurdu hep halen öyle mi?
Dinamik süratli oyunculardan olusan geçis takimlari cok kötü olur
Kalvin Philips de gelsin miGravenberchi yoklasak fena olmaz
Bayern de oynamasi pek mümkün gözükmüyor
Hepsi gelsinKalvin Philips de gelsin mi
satmayalım boeyi
Alper abi hevesini alana kadar böyle.BERBAT bir nöbet daha !!!!!
Bu ailenin sence böyle bir üzüntüsü olur mu zaten çocuk hayatını kurtardıArda Güler bugün maça gideceği için sınavı kaçırmış.
Annesinin dediği seçim transfer değil buydu heralde
yokArda Güler bugün maça gideceği için sınavı kaçırmış.
Karnesini almadı mı bugün sınav pazarArda Güler bugün maça gideceği için sınavı kaçırmış.